Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 20:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 11:00 - 17:30

Adres

Helftheuvelpassage 19b
5224 AA 's-HERTOGENBOSCH
073-6213479

Tijdelijk op ZONDAG GEOPEND van 11:00-17:30

Een compleet nieuwe inrichting, een zeer moderne uitstraling, van 12 naar 22 zitplaatsen en ook nog eens een flinke uitbreiding van de menukaart. Lunch-, bezorg- en afhaalrestaurant ReBrown in de Helftheuvel is na een grondige verbouwing volledig gerestyled en klaar voor 2020.  

Sinds de komst van ReBrown in 2010 is er al vaker wat verbouwd door de eigenaren Sharad en Trupti Ruparelia. Maar nog nooit eerder zo ingrijpend als deze keer. Het resultaat mag er zeker zijn. De zaak is sfeervol, met een warme en moderne designuitstraling en er wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Dit waren dan ook de belangrijkste redenen voor de verbouwing. En dat is allemaal prima gelukt, onder meer met de hulp van een interieurspecialist. “De verbouwing viel ons eigenlijk alles mee”, aldus een trotse Sharad. “Binnen anderhalve week waren we klaar.”

Aan de heerlijke gerechten - veel mensen zeggen dat hier de lekkerste broodjes van Den Bosch worden gemaakt - is niks veranderd. “Want lekkere broodjes en gerechten maken voor een betaalbare prijs, dat is wat we altijd al deden en ook blijven doen in de toekomst”, vertelt Sharad. Behalve dan dat de keuze nog groter is en er ook steeds meer complete verse maaltijden worden bereid.

De kleurrijke, zeer smaakvolle, aparte en luxe gerechten - van Surinaamse Roti tot de beste Indiase curry’s - kunnen bezorgd of afgehaald worden. Maar uiteraard kunnen de maaltijden en de belegde broodjes ook in de vernieuwde gezellige lunchroom genuttigd worden. ReBrown gebruikt echte, eerlijke, gezonde en vooral verse producten. Alle gerechten worden direct bereid en het brood meerdere malen per dag vers afgebakken. De Indiase roots van Sharad en Trupti zijn in veel  gerechten terug te vinden.

Sharad en Trupti bedienen met ReBrown zowel de particuliere als ook de zakelijke markt. “Van complete vergaderschalen waarbij de broodjes per stuk te bestellen zijn in plaats van per persoon tot het bezorgen van complete, gezonde maaltijden als er overgewerkt dient te worden. De mogelijkheden zijn legio bij ReBrown.” De eigenaren denken ook graag mee om zo de klant op lunchgebied totaal te ontzorgen. Ook voor complete catering kunnen klanten terecht bij ReBrown.

Loop eens binnen voor een lekker broodje, laat een heerlijke maaltijd thuis bezorgen, of informeer naar de mogelijkheden van de zakelijke lunches of de catering.

TIJDELIJK OP ZONDAG GEOPEND 11:00-17:30