Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van winkelpassage Helftheuvel?

Winkelcentrum de Helftheuvel is een winkelcentrum met een ruime keuze aan winkels, waardoor je hier gerust uren kan vertoeven. Het is dan wel handig om te weten binnen welke tijden dit kan. Daarom geven we je even een overzicht van de algemene openingstijden van de Helftheuvel in Den Bosch.

Maandag van 8:00-21:00

Dinsdag t/m donderdag van 8:00-21:00

Vrijdag van 8:00-21:00

Zaterdag van 8:00-21:00

Zondag Gesloten

Ben je specifiek op zoek naar een bepaalde winkel? Kijk dan vooral even op deze pagina voor de openingstijden per winkel. De openingstijden per winkel kunnen soms afwijken van de openingstijden van de Helftheuvel zelf.

Wanneer zijn er afwijkende winkeltijden voor de winkelpassage Helftheuvel?

Soms is het gewoon fijn om ‘s avonds nog een tijdje door te kunnen shoppen. Daarom is er in de Helftheuvel op vrijdagavond een koopavond. Dat houdt in dat alle winkels open zijn en pas sluiten om 20.00 uur. Zo kan je eerst een hapje komen eten om vervolgens verder te shoppen.

Aan het einde van het jaar zijn er een aantal koopzondagen. De winkels zijn dan open van 12.00 tot 17.00 uur. De koopzondagen zijn op 26 november, 10 december, 17 december en 24 december.

Ben je wat verloren in winkelpassage Helftheuvel?

Gevonden voorwerpen zijn op te halen bij Modehuis de Bruin.

Is er parkeergelegenheid bij de Helftheuvel?

Hiervoor willen we je graag doorverwijzen naar de pagina over de parkeergelegenheden bij winkelpassage Helftheuvel.

Mogen er foto’s gemaakt worden in de winkelpassage?

Het maken van foto’s met een eigen telefoon is toegestaan. Wanneer er beeldmateriaal gemaakt wordt met professionele camera’s dient hier vooraf toestemming voor gevraagd te worden bij het bestuur. Uiteraard vragen wij je om ten allen tijden de privacy van onze bezoekers te respecteren.

Is de Helftheuvel toegankelijk voor mindervaliden?

De Helftheuvel is toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn speciale parkeerplaatsen beschikbaar bij alle onze ingangen.

Kan ik mijn kind verschonen in winkelpassage Helftheuvel?

Bij onze openbare toiletten is er ook een aparte verschoningsruimte aanwezig.

Zijn er honden welkom in de winkelpassage?

Honden (met uitzondering van hulphonden te herkennen aan het dekje of tuig) zijn niet toegestaan in het winkelcentrum. Als je zeker wilt weten of een hulphond wordt toegestaan in een bepaalde winkel, raden wij jou aan dit na te vragen bij de desbetreffende winkel.

Zien we jou snel in ons winkelcentrum?

Ben je door het lezen van deze tekst overtuigd geraakt om te komen winkelen in ons winkelcentrum? Dan zien we jou graag verschijnen! Heb je vragen of opmerkingen? Dan horen wij dat graag via één van onze social mediakanalen of Klik hier.

Laatste berichten

  • 25 augustus 2022
Totale weergaven 3.929Waarvan vandaag 5