Winkelcentrum de Helftheuvel Den Bosch

De Helftheuvel Den Bosch

De Helftheuvel Den Bosch is een winkelcentrum voor jong en oud, waar je tijdens de regenachtige en koude dagen lekker droog en warm kunt winkelen. Maar tijdens de warme zomerdagen ook lekker koel kunt winkelen. 80 verschillende winkels zorger er voor dat er altijd wel iets te vinden is, voor wie dan ook. Zo hebben we speelgoedwinkels voor de kleinere gasten, modewinkels, verschillende Horeca gelegenheden en natuurlijk nog veel meer speciaalzaken. Dus, bij de Helftheuvel kun jij je echt goed vermaken tijdens het shoppen. En het parkeren bij de Helftheuvel is gratis!

Algemene openingstijden de Helftheuvel Den Bosch

De Helftheuvel Den Bosch is maandag tot en met zaterdag geopend, op zondag is de passage alleen geopend voor onze supermarkten. Zo kun je toch 7 dagen per week jouw boodschappen doen. De Helftheuvel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00u tot 22.00. Dit betekent niet dat alle winkels geopend zijn tijdens deze tijden. Onze winkels hebben namelijk variërende openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag van 8.00u tot 21.00u en op zaterdag van 8.00u tot 18.00u. Voor de precieze openingstijden per winkel kun je hier klikken.

Parkeren bij de Helftheuvel?

Dat kan! Zoals eerder al vermeld is parkeren bij de Helftheuvelpassage gratis voor al haar bezoekers. Met meer dan 1000 parkeerplaatsen kun jij jouw auto altijd wel ergens parkeren. Op onze parkeerplaats is het wel verplicht de blauwe kaart neer te leggen voor je voorruit. Het is dan ook erg belangrijk deze te plaatsen want er wordt vaak gehandhaafd op de blauwe kaart. Daarnaast is de Helftheuvel Den Bosch zeer makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Door middel van een busstation pal voor de deur kunnen ook de mensen die wat mindervalide zijn onze passage bereiken met het openbaar vervoer, voor meer informatie Klik hier. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, acties en ander leuke evenementen? Volg ons dan op Facebook en Instagram

Laatste berichten

  • 7 augustus 2023
Totale weergaven 334Waarvan vandaag 2