De Helftheuvelpassage openingstijden

Helftheuvelpassage openingstijden

De Helftheuvelpassage is zeven dagen in de week geopend, maar de openingstijden zijn variërend per winkel. In de Helftheuvel zitten 80 verschillende winkels met ieder hun eigen openingstijden, maar deze openingstijden zijn altijd tussen vaste tijden. Op maandagen gaan sommige winkels wat later open, maar de rest van de week is het merendeel van onze winkels geopend van 8.00u tot 18.00u. De Helftheuvel is op vrijdag open tot 20.00u, hierdoor kun jij na een drukke werkweek toch nog even shoppen, of je boodschappen doen voor het weekend.

Een overzicht van al de openingstijden van de winkels vind je via de onderstaande knop!

Helftheuvelpassage openingstijden

Koopavonden en -zondagen

De openingstijden verschillen dus per dag. Maar één ding staat wel vast en dat is dat de passage iedere vrijdag geopend is van 8.00u tot 20.00u. Zo kun je na een drukke werkweek toch nog ‘s avonds een lekker bakje koffie gaan drinken of nog even snel de boodschappen voor het weekend in huis halen. Daarnaast is de Helftheuvelpassage iedere zaterdag geopend van 8.00u tot 18.00u, op deze zaterdagen proberen we wat leuke evenementen te organiseren. Wij willen er alles aan doen om de Bossche gezelligheid in de Helftheuvel vast te houden.

Naast de standaard openingstijden hebben we bij de Helftheuvel ook nog verschillende koopzondagen in het jaar dit jaar zijn de koopzondagen op 26 november, 10 december, 17 december en 24 december. Op deze dagen ben je van harte welkom om je inkopen te doen voor de feestdagen. Tijdens deze dagen zal de Helftheuvelpassage veranderen in een prachtige in stijl versierde winkelpassage.

Openingstijden

De openingstijden zijn hier te vinden. Je bent van harte welkom in onze mooie winkelpassage! De winkelpassage is zeer makkelijk te bereiken met het openbare vervoer en de auto. De Helftheuvel heeft genoeg gratis parkeermogelijkheden om gemakkelijk je auto te kunnen parkeren. Een leuk en gezellig uitje met vrienden en familie? Dan ben je bij Helftheuvelpassage aan het juiste adres. Zien we je snel?

Wist je dat je al onze acties, evenementen en het laatste nieuws kunt vinden op onze social media pagina’s?

Klik hier voor Facebook

Klik hier voor Instagram

En blijf op de hoogte van alles in en rondom de Helftheuvel.

Helftheuvelpassage openingtijden

Laatste berichten

  • 7 augustus 2023
Totale weergaven 638Waarvan vandaag 2