Gratis parkeren Blog

Gratis parkeren

De Helftheuvel is een van de weinige winkelcentra in de regio Den Bosch waar je gebruik kan maken van gratis parkeren. Door de grote hoeveelheid gratis parkeerplekken wordt het voor de gasten van de Helftheuvel aantrekkelijker om een dagje lekker te winkelen. In de Bossche binnenstad zijn uurtarieven van drie euro per uur geen uitzondering meer. Met dit soort tarieven loopt een dagje winkelen of lekker op een terrasje zitten voor een bakje koffie al snel hoog op in de kosten. Binnen de Helftheuvel is er een ruim aanbod aan speciaalzaken, dus er is voor elk wat wils. Meer dan 80 winkels onder één dak met gratis parkeergelegenheid voor ruim 1000 auto’s. Ook als je met de fiets of scooter wilt komen, zijn er parkeerplekken genoeg. Ook kun je de scooter of fiets parkeren onder een afdak, zodat je nooit een nat zadel hebt. Door de fijne ligging van de Helftheuvel is het ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.  Hierdoor is de Helftheuvel voor iedereen goed te bereiken. Van jong tot oud, bij de Helftheuvel is iedereen welkom. 

Gratis parkeren

Hapjes en drankjes

Bij de Helftheuvel zijn er veel plekken om te lunchen, maar ook plekken om wat te drinken zijn er zat. Strijk neer op één van de terrasjes en geniet van het eten en drinken. Gratis parkeren zorgt ervoor dat niks je meer tegenhoudt om gezellig langs te komen en te genieten van een heerlijk hapje en/of drankje. Naast horecagelegenheden zijn er tal van zaken binnen de Helftheuvel waar je heerlijk kan winkelen. Ook voor het winkelpubliek geldt dat er niks is dat je tegenhoudt om te komen shoppen, omdat er genoeg leuke winkels zijn om heerlijk te winkelen zonder een vermogen kwijt te zijn aan parkeerkosten. En het beste van alles is dat alle winkels en horecagelegenheden in de Helftheuvel overdekt zijn. Dus weer of geen weer, je kunt altijd langskomen om te genieten van een ruim aanbod winkels en gezellige horeca tenten. Zien we jou binnenkort een keer langskomen? We gaan er vanuit dat door het gratis parkeren en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer er niks meer is dat je tegenhoudt om langs te komen.

Zien we jou snel in ons winkelcentrum?

Ben je door het lezen van deze tekst overtuigd dat je wilt komen winkelen bij winkelcentrum de Helftheuvel? Dan zien we jou graag verschijnen! Onze openingstijden vind je hieronder. Heb je vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag via één van onze social mediakanalen of klik op de knop hier rechts om een contact formulier in te vullen.

Laatste berichten

  • 2 augustus 2022
Totale weergaven 719Waarvan vandaag 1