Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag 08:00 - 18:00 uur
Woensdag 08:00 - 18:00 uur
Donderdag 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 - 21:00 uur
Zaterdag 08:00 - 18:00 uur
Zondag Gesloten

Adres

Helftheuvelpassage 91
5224 AC 's-HERTOGENBOSCH
073-6237028

Versspecialist Vers Inn op de Helftheuvel heeft bepaald niet stilgezeten. Na het vertrek van warme bakker Chez Pierre uit het winkelcentrum, besloot eigenaar Louis Mink de winkelformule uit te breiden met het complete broodassortiment van bakker Vermeulen & Den Otter. Maar voordat het zover was, kreeg het interieur eerst een broodnodige restyling.

“We hebben een kleine winkel en het assortiment van Vermeulen & Den Otter is enorm groot”, vertelt Louis Mink: “Vandaar dat het nodig was om de zaak zo efficiënt mogelijk in te richten, met een ‘ambachtelijke’ uitstraling die past bij onze producten. En daar zijn we denk ik prima in geslaagd.”

De keuze om het assortiment uit te breiden met vers brood kwam natuurlijk niet uit de lucht vallen. “Ten eerste is dit een perfecte aanvulling op het bestaande aanbod. Want we verkochten al verse ambachtelijke vleeswaren, kaas, belegde broodjes, nootjes en ook het complete gebakassortiment van Vermeulen & Den Otter en Houwens vlaaien. En ten tweede is er op de Helftheuvel na het vertrek van Chez Pierre sterk behoefte aansterk behoefte aan een nieuw verkooppunt van ambachtelijk gebakken brood. Dit was dus hét moment om in het gat te springen”, aldus Louis.

Met deze uitbreiding verkoopt Vers Inn nu het complete assortiment van kwaliteitsbakker Vermeulen & Den Otter. Van alle soorten brood, broodjes, koeken, krentenbollen, tot gebak aan toe. Desgewenst bezorgen ze ook aan huis. Zowel bij bedrijven als particulieren! Bestellen kan telefonisch, per mail, via de website, of bij één van de enthousiaste medewerkers in de winkel.