Anny van Buul

Anny van Buul

Ben je helemaal gek van blinkende sieraden of wil je iemand graag een leuk cadeautje geven voor de feestdagen? Kom dan snel naar Anny van Buul. Met het grootste assortiment aan sieraden en horloges vallen ze zeker op in de Helftheuvel passage. Hierdoor zijn ze de bekendste juwelier van Den Bosch en omstreken geworden. De juwelier staat voor een goede service, dit is dan ook te merken bij de klanten. Ze houden rekening met feestdagen, door goede acties te verzinnen. Zo waren er op Black Friday leuke acties waar veel mensen van hebben genoten.

Anny van Buul
Anny van Buul

De geschiedenis

De geweldige juwelier startte in 1975 en was direct populair in de Bossche omgeving. Inmiddels is de juwelier zowaar een familiebedrijf geworden, zo hebben Wim en Ronald van Buul een belangrijke rol gekregen in het succes van de fantastische zaak. Door het 40 jaar bestaan en door al de tevreden klanten heeft Anny van Buul echt een naam gevestigd in het zuiden van Nederland. Meer weten over? Klik dan hier!

Kom snel langs!

De deuren van Anny van Buul zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Maak er een leuke dag van door in een van onze gezellige en lekkere eettentjes een heerlijk gerechtje te komen eten. Ga dus lekker met je vriendin, moeder alleen ben je natuurlijk ook van harte welkom en koop het sieraad waar je altijd al van droomde. Klik hier voor meer informatie

Anny van Buul

Laatste berichten

  • 7 december 2022
Totale weergaven 360Waarvan vandaag 1