BEAUCOUPE

Beaucoupe in de Helftheuvel

Kom naar Beaucoupe in onze Helftheuvel passage als je op zoek bent naar een echte kwaliteit kapper. Het uitgebreide team vol met professionele kappers doet er alles aan om jouw wensen om te zetten tot het kapsel dat jij wilt. Zo beloven ze om in zeer afzienbare tijd dat jouw ´best hair day´ vandaag nog kan beginnen.

We zitten natuurlijk pas net in het nieuwe jaar en je hebt misschien wel allerlei goede voornemens neergezet voor dit jaar. Met de winter is het natuurlijk ook belangrijk dat je goede voornemens neerzet voor je haar. Zo helpen ze hier graag mee dat jouw puntjes opgewassen zijn tegen de kou, maar ook natuurlijk tegen het dragen van een warme muts.

Klik hieronder om meer te weten te komen over Beaucoupe:

Beaucoupe

Kappersdate Beaucoupe

Niet alleen voor een geweldige knipbeurt kun je terecht bij Beaucoupe, maar ook voor een gratis kappersdate met een van de stylisten. Wat houdt dit in? Nou, je krijgt met een date gratis advies voor jouw haar. Zo krijg je een stylingadvies en verzorgingtips.

Beaucoupe is ook zeer makkelijk te bereiken via Whatsapp. Voor advies of gewoon voor vragen. Ook kun je op deze manier een afspraak maken. Maar dit kan ook via telefoon of online kun je een afspraak maken.

De Kapsalon in de Helftheuvel zitten nooit stil, ze volgen altijd de laatste trends. Ze vinden het ook zeer belangrijk om bij te scholen en zijn zo altijd up-to-date van het laatste en het beste. Het geweldige werk dat ze bij Beaucoupe is niet alleen ons opgevallen, maar ook doen ze aan diverse wedstrijden mee waar kwaliteit en service centraal staan.

Laat je knippen!

Loop eens naar binnen in de kapperszaak en je proeft meteen de gastvrijheid en wordt er direct geluisterd naar jouw wensen. Er wordt gestreefd om iedere klant die binnenstapt enthousiast te behandelen en met de optimale look naar buiten te laten lopen.

Ben je benieuwd wat zij voor jouw kapsel kunnen betekenen? Loop dan zelf eens binnen of neem telefonisch contact op om advies te krijgen of om een online afspraak te maken. Bekijk hieronder de openingstijden:

Zee en Zo Den Bosch

Laatste berichten

  • 31 maart 2023
Totale weergaven 232Waarvan vandaag 1