BIG BAZAR DEN BOSCH

Big Bazar Den Bosch

Een winkel waar je voor alles terecht kan? Voor alle feesten, schoonmaak klussen, verzorging, en nog veel meer. Dat klinkt toch ongeloofwaardig? Bij de Big Bazar is dit niet onmogelijk. Ze bieden werkelijk van alles aan. Met elke week veel aanbiedingen.

Dit alles kun je lezen in de folder die elke 2 weken wordt ververst. Ze hebben een actie, genaamd Lucky Seven. Dit zijn 7 uitstekende deals van geweldige producten. De Big Bazar is een zogeheten discountwinkel. Dit zijn winkels die producten aanbieden voor een lagere prijs dan hun concurrentie in dezelfde branche. Hier valt de Big Bazar Den Bosch dus ook onder. Op de site vind je al hun aanbiedingen en vind je het gehele assortiment. Klik hieronder om op hun site terecht te komen.

Big Bazar Den Bosch

Geschiedenis van de Big Bazar

Zoals hierboven al eens is genoemd is de Big Bazar een discountwinkel waarin dus alle producten die ze aanbieden een zeer lage prijs hebben dan bij andere winkels. Ze verkopen A-merken en andere producten. In 2007 besloot de detail- en groothandelsconcern Blokker Holding om de concurrentie aan te gaan met de Action-formule.

Al heel snel werd dit een groot succes. In 2013 telde Big Bazaar in Nederland en België al meer dan 100 winkels. Ongeveer 6 jaar later werd er aangekondigd dat er nog eens 50 filialen bij zouden komen. In 2021 werd de keten verkocht aan BB-retail. De Big Bazar zit in de Heltheuvel passage al heel wat jaartjes. In een nette en verzorgde winkel helpt het vriendelijke personeel je graag.

Kom snel langs!

Voor alles wat je nodig hebt, heeft de Big Bazar Den Bosch wel iets. De overzichtelijke winkel is toegankelijk voor iedereen. Het vriendelijke personeel helpt u heel graag met het zoeken naar wat u nodig hebt. Kom snel langs en maak jouw dag helemaal compleet in de Helftheuvel passage in Den Bosch.

Klik hieronder om de openingstijden te bekijken.

Big Bazar Den Bosch

Laatste berichten

  • 26 januari 2023
Totale weergaven 173Waarvan vandaag 1