Blokker Den Bosch

Blokker Den Bosch

Ben jij op zoek naar huishoudelijke producten? Dan is de Blokker Den Bosch echt een winkel voor jou. Voor al jou huishoudelijke producten is er wel iets te vinden hier. Met zeer scherpe prijzen kun je hier altijd terecht. Van een mooie gourmetset tot een blender, er is van alles wat. Er zijn ook zogeheten prijspakkers, dit zijn kortingen die gelden bij de Blokker. Elke week zijn er weer nieuwe acties. Hierdoor is er wel altijd iets voor jou te vinden. Ook voor de Kerst heeft de Blokker Den Bosch een groot assortiment aan versiering en cadeautjes. Via de website kun je jouw favoriete huishoudproduct halen. Kijk hier voor meer informatie en bekijk om je gemak het assortiment.

Blokker.nl

Blokker Den Bosch
Kruidvat Den Bosch

Geschiedenis van de Blokker.

Op 25 april 1896 was de Blokker ontstaan, begonnen door Jacob Blokker. De naam van de winkelketen was nog niet direct gezet. De eerste zaak heette namelijk ´De Goedkoope IJzer en Houtwinkel´. Later werd dit de Blokker die we allemaal kennen. In 2015 telde we ruim 800 Blokkerketens in Nederland, België, Luxemburg en zelfs Suriname. Het leek allemaal super goed te gaan en er kwamen steeds meer ketens bij. Totdat de rechtbank in 2020 de Blokker failliet verklaarde, dit was natuurlijk een grote domper. Hierdoor was er tijd voor verandering. Zo kwam er een nieuwe CEO en kregen de overgebleven Blokker winkels een nieuwe look. De Blokker Den Bosch in de Helftheuvel passage is een van de geweldige overgebleven winkels van Blokker.

Wanneer kom jij langs?

Wanneer kom je nieuwe huishoudproducten halen? Of ga je lekker iemand verwennen met een leuk cadeautje? Dit alles is te halen bij de Blokker Den Bosch. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je altijd goed geholpen wordt. Klik hieronder op de knop om de openingstijden te bekijken:

Blokker Den Bosch

Laatste berichten

  • 20 december 2022
Totale weergaven 226Waarvan vandaag 1