Brainwash Helftheuvel

Brainwash Helftheuvel

Laat je knippen! Kom naar de Brainwash Helftheuvel. Loop gezellig binnen zonder afspraak en geniet van een knipbeurt. De Helftheuvel winkelpassage kent verschillende kapsalons. Hierin hoort ook de Brainwash. Ze zijn al heel wat jaren een naam in de Helftheuvel en met hun karakteristieke kleuren stralen ze heel wat uit. 

Je hoeft dus niet per se een afspraak te maken voor een knipbeurt, maar ook laten ze al heel lang zien dat ze zeer goedkoop schijnen te zijn. Zo kun je je haren laten wassen, knippen en drogen voor maar 21 euro. Voor een mooi kleurtje en een knipbeurt betaal je 55 euro.

Naast de normale kosten bied de Brainwash Helftheuvel ook zeer leuke kortingen. Als je namelijk binnen 6 weken terugkomt, betaal je geen 21 euro, maar 19 euro. En als je binnen 4 weken terugkomt, betaal je maar 17 euro.

Klik hieronder op de knop om op de site te komen en de totale prijzenlijst  te zien:

brainwash helftheuvel
brainwash helftheuvel

Meer over Brainwash

Natuurlijk heeft de Brainwash niet alleen een naam gevestigd in de Helftheuvel, maar in heel Nederland! Zo zijn ze met 170 salons verspreid over het hele land de grootste kappersketen in Nederland. Door hun eerlijke prijzen en de all-in pakketten hebben ze veel vertrouwen kunnen kweken bij de klanten. De kappers schijnen zeer goed opgeleid te zijn. Hun hoofddoel is het op het gemak stellen van de klanten en een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

De Brainwash Helftheuvel staat ook klaar voor het goede doel. Zo steunen ze de Nederlandse Haarstichting door haar in te zamelen van de klanten. Heb jij een haarlengte van minimaal 30 centimeter? Dan ben jij geschikt om het haar te kunnen doneren aan het goede doel. Hiervoor krijg je een bedankje, namelijk een haarproduct ter waarde van maximaal 15 euro.

Kom gezellig binnenlopen!

Kom vandaag nog gezellig binnenlopen om een nieuwe coupe te krijgen. De gezellige en enthousiasten kappers helpen je maar al te graag om weer prachtig voor de dag te komen. Maak een afspraak of kom zonder afspraak binnen lopen. 

Bekijk hieronder de openingstijden van de Brainwash Helftheuvel:

Zee en Zo Den Bosch

Laatste berichten

  • 11 april 2023
Totale weergaven 266Waarvan vandaag 2