BRUNA DEN BOSCH

Bruna Den Bosch

Kun je genieten van een goed boek en helemaal op gaan in het verhaal? Kom dan snel naar de Bruna Den Bosch. Ze bieden een groot assortiment aan geweldige boeken. Zo kun je hier terecht voor diverse leerboeken, kinderboeken en zelfs voor online boeken. Dagelijks kun je hier de dagbladen halen. Wil je iemand verrassen met een leuk kaartje of boekenbon, dan ben je hier op het juiste adres. Het klantvriendelijke personeel helpt je maar al te graag om samen met jou een perfect cadeau samen te stellen. Weet je door het grote assortiment aan boeken niet welk boek je moet halen? Dan kun je altijd een kijkje wagen op de site, hier vind je namelijk een top 100 aan boeken die op dit moment veel verkopen. Klik hieronder op de knop om de top 100 te bekijken.

Bruna Den Bosch

Geschiedenis van de Bruna

De Bruna is opgericht in 1868 door Albert Willem Bruna. Hij nam in dit jaar een kleine boekhandel over. Hier startte het allemaal voor Albert Willem Bruna. Ongeveer 20 jaar later kwamen er veel stationskiosken bij. Het ging hierna allemaal heel snel voor de Bruna. Natuurlijk was niet alles even rooskleurig. Zo leed de Bruna 2 maal achterelkaar een verlies van 7 miljoen euro. Dit gebeurde in 2016 en 2017. Hierna werd er veel geschoven in directie en werd het hoofdkantoor verhuist. De Bruna telt vandaag de dag 226 vestigingen. Naast de winkelverkoop kun je zelfs online terecht om jou favoriete boek te bemachtigen.

Maak snel jouw huis compleet!

Kom snel langs!

Kom vandaag nog naar de Bruna Den Bosch, voor het perfect cadeau voor de echte boekliefhebbers. Je kunt natuurlijk ook gewoon jezelf verwennen met een top boek!

Ook voor al het schrijfwerk kun je hier terecht. Kom dus snel langs!

Klik hieronder om de openingstijden te bekijken:

Helftheuvelpassage openingstijden

Laatste berichten

  • 26 januari 2023
Totale weergaven 224Waarvan vandaag 1