Frietheuvel

Zin in een lekker frietje van de Frietheuvel?

Heb je ook zo’n zin in een heerlijk frietje? Dan ben je bij de Frietheuvel aan het juiste adres!

Deze cafetaria serveert de lekkerste verse frieten, maar ook heerlijke zelfgemaakte snacks. Benieuwd naar wat er allemaal op de menukaart staat? Kom dan snel een keer kijken en geniet van vers gemaakte frieten met schil! Naast de lekkerste snacks zijn er ook hamburger specials te verkrijgen. Wil je weten welke hamburgers allemaal in het assortiment zitten? Kom dan langs om de heerlijke menukaart te bekijken.

Wil je weten wanneer je de lekkerste verse frieten kunt halen? Op maandag geopend van 12.00u tot 19.00u, dinsdag tot en met donderdag en zaterdag van 9.30u tot 19.00u, op vrijdag van 9.30u tot 20.00u en op zondag van 14.00u tot 19.00u.

Frietheuvel
Frietheuvel

Benieuwd naar waar de Frietheuvel zit?

De foto vertelt je precies welke ingang je nodig hebt om rechtstreeks naar de Frietheuvel te lopen. Maar we hebben ook een handige plattegrond van de hele Helftheuvel passage. Klik hier om op de plattegrond te komen. Via deze plattegrond is het makkelijk om de exacte locatie te vinden. Hieronder staat kort beschreven hoe de Frietheuvel gevonden kan worden.

Type de naam in de zoekbalk en de precieze locatie komt naar voren. Wanneer je hier op klikt, zie je ook meteen of de winkel vandaag geopend is, ideaal!

Wil je weten wat ze allemaal te bieden hebben? Kijk dan op hun website via deze link

Zien we jou snel?

Heb jij na het lezen van deze tekst ook zo’n zin gekregen in een heerlijk vers gemaakt frietje met zelf gemaakte snacks of hamburger specials?

Dan zien we je graag snel langskomen bij de Frietheuvel. Je kunt alleen afhalen, er zijn geen zitgelegenheden. Maaarr, dat maakt het frietje, de snacks of de hamburger niet minder lekker!

Meer informatie over De Frietheuvel klik dan hier!

Laatste berichten

  • 24 oktober 2022
Totale weergaven 332Waarvan vandaag 1