DURLINGER DEN BOSCH

Schoenen voor iedereen!

Sinds 1881 maakt het familiebedrijf Durlinger mensen blij met schoenen. In onze winkel in de Helftheuvel Passage vind je een grote collectie dames-, heren- en kinderschoenen.

Er zijn uitgebreide collecties van meer dan 60 merken waaronder Rieker, Gabor, Tamaris, Ara , Ecco, Waldlaufer, PME Legend en Australian.

Draag je liever sneakers? Bij Durlinger vind je sneakers van populaire sneakermerken zoals: Skechers, Puma, Vans, Cruyff, Bjorn Borg, G-Star en Mexx.

Voor de kids is er een gezellig Schoenmaatjes afdeling met veel keuze in kinderschoenen met merken zoals: Ikke, Red Rag, Develab, Shoesme, Replay, Kipling en DSTRCT.

Kom gezellig langs in onze winkel, voor een praatje en natuurlijk voor blije voeten.

Bekijk hieronder de webshop van Durlinger:

Durlinger Den Bosch
Durlinger Den Bosch

Acties!

Om het nog beter te maken geeft Durlinger Den Bosch ook nog eens zeer veel korting. Je kunt namelijk lid worden The Shoe Family. Je kunt zowel in de winkel als online jezelf aanmelden. Ben je aangemeld? Dan spaar je automatisch voor korting bij iedere aankoop. Als je 15 euro hebt gespaard dan kun je dit verrekenen met je eerstvolgende aankoop die je doet. 

Niet alleen kun je geld besparen met het lid worden van The Shoe Family, maar ook is er een enorme sale gaande. Op heel veel artikelen zit er een korting van 50%. In de fysieke winkels is er ook een leuke actie, zo heb je een 2e paar schoenen al voor 5 euro.

Kom langs!

Ben je een echte schoenliefhebber? Kom dan langs bij Durlinger Den Bosch. Voor jongens, meisjes en kinderen is er een ruim aanbod aan verschillende merken schoenen. Ook zijn er verschillende accessoires te verkrijgen zoals tassen, mutsen en verzorgingsproducten om jouw outfit compleet te maken. 

Bekijk hieronder de openingstijden om snel eens langs te komen:

Zee en Zo Den Bosch

Laatste berichten

  • 27 februari 2023
Totale weergaven 326Waarvan vandaag 2