EXPERT DEN BOSCH

Expert Den Bosch

Ben je op zoek naar elektrische apparaten tegen een zeer strakke prijs? Kom dan snel naar Expert Den Bosch. Zij bieden jou ontzettend groot assortiment. Zo verkopen zij onder andere: Televisies, wasmachines, laptops, soundbars, kachels en nog veel meer. Op dit moment is het opruiming bij Expert Den Bosch, dit betekent dat er allerlei acties zijn. Hiervan zijn de Weektoppers een voorbeeld. Veel klanten zijn enorme fan geworden van de Expert. Zo hebben al ruim 65 duizend klanten 5 sterren gegeven aan de service. Dit zegt natuurlijk veel over de service. Niet alleen is Expert er voor jouw witgoed of andere elektrische apparaten. Nee… ze zijn er namelijk ook voor advies. Hoe kun je namelijk duurzaam leven? En hoe ga je energiezuiniger om met je apparaten? Het klantvriendelijke personeel van Expert geeft hier graag een antwoord op. 

Expert biedt een weekfolder aan. Hierin staan alle acties van de week. Klik hieronder op de knop om de folder te bekijken:

Expert Den Bosch

Het verhaal achter Expert

De Expert is in zeer korte tijd erg groot geworden en heeft zich in veel landen gevestigd. De eerste ketens kon je vinden in: Nederland, Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Zwitserland en Duitsland. Het Zwitserse bedrijf dat ontstaan is in Zug, ontstond in 1967. In bijna 50 jaar tijd heeft het ruim 8000 vestingen verdeeld over 22 verschillende landen. In Nederland tellen we nu ongeveer 140 Expert winkels. 

Er is veel vooraf gegaan voordat de Expert Den Bosch is ontstaan, zo is er 5 jaar na het opzetten van het bedrijf een naam verandering geweest. Hierdoor is het logo aanpast. Na deze veranderingen is het de Expert geworden die we allemaal kennen vandaag de dag.

Kom snel langs

Voor alles wat je nodig hebt van televisies tot aan witgoed kun je terecht bij Expert Den Bosch. Ze beloven een goede service door de eigen technische dienst, servicemonteur en gratis bezorging van de meeste producten.

Kijk in de weekfolder naar een leuke actie en kom snel langs in de Helftheuvel.

Klik hieronder om de openingstijden te bekijken:

Expert Den Bosch

Laatste berichten

  • 26 januari 2023
Totale weergaven 230Waarvan vandaag 1