Fons Pessers

Fons Pessers

De grote trots van de Helftheuvel is toch wel de geweldige slagerij van Fons Pessers. Met heerlijk vlees en de kwaliteitsgarantie hebben ze echt hun naam kunnen vestigen. Niet alleen in Den Bosch zijn ze natuurlijk bekend, ze zijn namelijk begonnen en hebben een naam gekregen in Tilburg en later kwamen ze naar Den Bosch. Door het vriendelijk personeel dat je altijd met veel geduld helpt blijven de klanten steeds meer terugkomen. Voor de BBQ of voor de gourmet heeft Fons Pessers heerlijke gerechtjes. Van traditionele tot luxe gerechten, voor iedereen wat wils. De fantastische slagerij is elke dag geopend, op zondag na. Klik hier om op de website terecht te komen.

Hoe het ontstond

De familie Pessers begon met een handel en transport van vee rond het jaar 1850. Ook begonnen ze samen de eerst slagerij in Tilburg. De eerste slagerij met de naam ´Fons Pessers´ opende rond het jaar 1911. Dit was direct een groot succes. Er kwamen steeds meer klanten, ook door de goede plaats waar de slagerij zich bevond. Zo stonden er namelijk veel fabrieken rond om. In 1978 werd de slagerij in ons geweldig winkelcentrum geopend. Dit was natuurlijk voor de Helftheuvel een groot gewin. In 2000 werd de zaak overgedragen aan Jos Pessers. Die heeft het stokje overgenomen en doet het al ruim 20 jaar erg goed in Den Bosch.

Haal een lekker stukje vlees!

Voor de lekkerste stukjes vlees ben je van harte welkom bij Fons Pessers. Ook voor de kerstinkopen kun je uiteraard terecht. Ook voor de gourmet kun je je lekkere stukjes vlees hier halen. Kom dus snel langs in het grootste winkelcentrum van Den Bosch en omstreken. Met meer dan 1000 gratis parkeerplaatsen kun je gemakkelijk je auto neerzetten en even langskomen. Klik hier voor de openingstijden.

Laatste berichten

  • 9 december 2022
Totale weergaven 470Waarvan vandaag 1