Gall en Gall Den Bosch

Gall en Gall Den Bosch

Houd je van een lekker flesje wijn? Of wil je iemand met de feestdagen verassen met een heerlijke fles? Dan ben je bij de Gall en Gall Den Bosch aan het juiste adres. Hier kun je jou favoriete wijntje halen. Ze hebben van alles wat. Met meer dan 1000 verschillende rode wijnen is er genoeg keuze om het wijntje te kiezen dat bij jou past. Zo hebben ze bijvoorbeeld Royal Reds, dit is de echte Rolls-Royce onder de wijnen. Verder hebben ze nog lekkere witte-, rosé- en dessertwijnen. Natuurlijk hebben ze ook lekkere sterken dranken, voor de liefhebbers. Je kunt ook een box van 6 flessen kopen, natuurlijk handig voor de feestdagen. De Gall en Gall Den Bosch is op deze tijden geopend:

Maandag 11:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 20:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag Gesloten

Gall en Gall Den Bosch
Gall en Gall Den Bosch

Over de Gall en Gall

Gall en Gall is al heel wat jaren actief op de markt. In 1884 zijn ze begonnen met de mensen te verblijden met hun lekkere wijntjes. Ondertussen zijn ze eigenlijk niet meer weg te denken op de Nederlandse markt en zijn ze op meer dan 500 locaties actief. Ook hebben ze zeer toegankelijke webshop weten te maken. Elke Gall en Gall heeft weer zijn eigen charme, dit is per stad of drop verschillend. Dit komt onder andere door de medewerkers en de plaats waar de winkel zich bevindt. In elke Gall en Gall vind je super vriendelijk personeel dat jou graag helpt. Dit is natuurlijk bij de Gall en Gall Den Bosch niet anders. Ze helpen je graag om het perfecte cadeau samen te stellen of te zoeken naar welk wijntje bij jouw heerlijke gerecht past. 

Kom snel langs!

Kom snel langs voor jou favoriete wijntje bij Gall en Gall Den Bosch. Maak je dag compleet en kom lekker te eten in een van onze Horeca gelegenheden. Doe je dagelijkse boodschappen in een van de 3 supermarktketens. Klik hieronder op de knop om meer informatie te bekijken over Gall en Gall:

Gall en Gall Den Bosch

Laatste berichten

  • 14 december 2022
Totale weergaven 247Waarvan vandaag 1