Hans Anders Den Bosch

Voor je ogen en oren!

Ben je op zoek naar een nieuwe bril? Dan ben je bij Hans Anders Den Bosch op het juiste adres. Hans Anders biedt een groot assortiment aan verschillende monturen van veel merken. Sinds 1999 verkopen ze ook hoortoestellen. 

Het festivalseizoen staat weer om de hoek, lekker met vrienden luisteren naar harde muziek. Natuurlijk is dit super leuk. Alleen je oren vinden dit niet zo leuk. Daarom is gehoorbescherming niet weg te denken. Bij Hans Anders Den Bosch haal je de juiste bescherming voor je oren.

De zonnige periodes komen er ook langzaam weer aan. Hiervoor is het natuurlijk van belang om goed voorbereid te zijn. Hans Anders helpt je graag met het uitzoeken van jouw favoriete zonnebril op sterke.

Bekijk de site hieronder om het gehele assortiment te zien:

Hans Anders Den Bosch

De geschiedenis van Hans Anders

In 1982 is de Hans Anders opgericht door drie mensen. Twee van de drie heten Hans hier stampt dan ook een deel van de naam van af. Maar waar komt dan Anders vandaan? De 3 oprichters hebben voor deze naam gekozen omdat ze vonden dat de verkoop van brillen ook op een andere manier kon, hier komt dan ook de naam anders vandaan.

Niet alleen is Hans Anders een grote naam geworden in Nederland, maar heeft het ook in België hun naam gevestigd. Hans Anders telt ruim 400 winkels en er werken meer dan 2500 mensen.

Maak een gratis afspraak!

Maak vandaag nog een gratis afspraak online om jouw gehoor of zicht te testen. Ben je benieuwd wat jouw scherpte is en wil je weten welke bril het beste bij jou past? Maak hiervoor een afspraak of kom gezellig binnen lopen en bekijk het ruime aanbod aan brillen.

Maak er een leuke dag van in ons grote winkelcentrum. Met meer dan 80 winkels onder 1 dak is er voor iedereen genoeg keuze. Bekijk hieronder de openingstijden van Hans Anders Den Bosch.

Helftheuvelpassage openingstijden

Laatste berichten

  • 27 maart 2023
Totale weergaven 284Waarvan vandaag 1