Helftheuvel openingstijden

Helftheuvel openingstijden

De Helftheuvel is zeven dagen in de week geopend, maar de openingstijden variëren per winkel. In de Helftheuvel zitten 80 verschillende winkels met ieder hun eigen openingstijden. Op maandagen gaan deze winkels vaak wat later open, maar de rest van de week is het merendeel van onze winkels geopend van 9.30u tot 18.00u. Het grote voordeel aan de Helftheuvel is dat de passage op vrijdag open is tot 20.00u, hierdoor kun jij na een drukke werkweek toch nog even shoppen. De Helftheuvel openingstijden zijn dus variërend per winkel.

Een duidelijk overzicht van onze openingstijden vind je via de onderstaande knop!

de bruin mode

Koopavonden en -zondagen

De openingstijden verschillen dus per dag. Maar één ding staat wel vast en dat is dat de passage iedere vrijdag geopend is van 9.30u tot 20.00u. Zo kun je na een drukke werkweek toch nog ‘s avonds een lekker bakje koffie gaan drinken of nog even snel de boodschappen voor het weekend in huis halen. Daarnaast is de Helftheuvel iedere zaterdag geopend van 9.30u tot 18.00u, op deze zaterdagen proberen we wat leuke evenementen te organiseren . Wij willen er alles aan doen om de Bossche gezelligheid in de Helftheuvel vast te houden.

Naast de standaard openingstijden hebben we bij de Helftheuvel ook nog verschillende koopzondagen in het jaar dit jaar zijn de koopzondagen op 26 november, 10 december, 17 december en 24 december. Op deze dagen ben je ook van harte welkom om even een snelle boodschap te doen voor de feestdagen of om gezellig een rondje te lopen en een lekker bakje koffie te drinken.

Welkom tijdens de Helftheuvel openingstijden

De openingstijden zijn hier te vinden. Je bent van harte welkom in ons mooie winkelcentrum! Het winkelcentrum is zeer makkelijk te bereiken en heeft genoeg gratis parkeermogelijkheden om gemakkelijk je auto kwijt te kunnen. Een leuk en gezellig uitje met vrienden en familie? Dan ben je bij Helftheuvel aan het juiste adres. Zien we je snel?

Winkelcentrum Den Bosch

Laatste berichten

  • 8 juni 2023
Totale weergaven 1.360Waarvan vandaag 2