Helftheuvel winkels

In de Helftheuvel zitten veel verschillende winkels

Er zitten veel verschillende winkels in de Helftheuvel, hierdoor kun je snel terecht bij een van de winkels waar jij naar op zoek bent. Door de variatie in wat alle winkels te bieden hebben is de Helftheuvel een unieke winkelpassage. Zo is de Helftheuvel ook een winkelpassage waar je voor alle leeftijden langs kan komen. Niet gespecialiseerd in een bepaalde doelgroep, maar voor iedereen een leuke plek om langs te gaan

In de Helftheuvel zitten maar liefst 80 verschillende winkels waar je een kijkje kan nemen. Ook al zijn de openingstijden en het assortiment per winkel gevarieerd heeft de Helftheuvel veel te bieden doordat er veel keuze is in wat je wil. Zo is Helftheuvel ook de grootste winkelpassage van heel Den Bosch, de moeite waard om een keer langs te gaan dus.

de bruin mode

Meer over De Helftheuvel

Bij de Helftheuvel vinden we het dus ook belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Daarom zorgen wij er ook voor dat het voor iedereen toegankelijk is, zo ook voor mensen in een rolstoel en voor mensen met bijvoorbeeld een rollator. Verder vinden we het ook belangrijk dat alles mooi schoon is bij ons. Zodat mensen graag langskomen en zich hier ook goed bij voelen

Verder hebben we in de Helftheuvel ook openbare toiletten om ervoor te zorgen dat iedereen even naar de wc kan als dat nodig is. Ook de toiletten zijn rolstoeltoegankelijk en makkelijk te vinden.

Kom gezellig binnenlopen!

Kom dus snel langs bij De Helftheuvel. Het winkelcentrum is zeer makkelijk te bereiken en heeft genoeg gratis parkeermogelijkheden om gemakkelijk je auto kwijt te kunnen. Een leuk en gezellig uitje met vrienden en familie? Dan ben je bij Helftheuvel aan het juiste adres.

Winkelcentrum Den Bosch

Laatste berichten

  • 23 mei 2023
Totale weergaven 361Waarvan vandaag 1