HEMA DEN BOSCH

Hema Den Bosch

Als je het op zoek bent naar kleding, kantoorbenodigdheden of gewoon zin hebt in een lekker rookworst. Dan ga je natuurlijk snel zoeken naar de dichtstbijzijnde Hema winkel. Bij de Hema kun je voor alles terecht!

Zelfs voor een overheerlijke vlaai stap je hier al snel naar binnen. De Hema Den Bosch doet er alles aan om de klanten tevreden de deur uit te laten lopen. Heb je een geweldig mooie foto en wil je die hebben afgedrukt met een schitterend lijstje er omheen? Het vriendelijke personeel van de Hema helpt je graag.

Genoeg reden dus om even een kijkje te nemen in het mooie filiaal. De Hema Den Bosch is elke dag geopend behalve op de zondagen.

Hema Den Bosch

Hema geschiedenis

De Hema, dat staat voor Hollandse Eenheidprijzen Maatschappij Amsterdam, is opgericht door de heren Meyer en Isaac. Dit gebeurde op 4 november 1926. Het eerste filiaal volgde de andere al snel op. De Hema is nu al heel lang niet meer weg te denken, je kunt er voor bijna alles terecht. Voor veel mensen is de Hema ook een rust plek om even op je gemak aan niets te hoeven denken en om heerlijk te komen lunchen.

Met nu al bijna 800 vestigingen zijn ze niet alleen in heel Nederland bekend, maar ook wereldwijd. Zo zijn ze niet alleen gevestigd in onze buurlanden maar ook nog verder over de grens namelijk helemaal in Mexico. Deze filialen worden Hema Amsterdam genoemd.

Maar hoe is de rookworst zo populair geworden? Dat is een vraag die vaak gesteld wordt. Het antwoord hierop is dat de verkoop van een rookworst eigenlijk nog niet heel spannend was aan het begin. Zo verkocht de Hema al vanaf het begin de snack als een koud gerecht, maar door een fout bij het bestellen van de worsten, moest er iets gebeuren om van de grote hoeveelheid rookworsten af te komen. Door een geniale ingeving gingen ze de worsten als een warme snack verkopen en hierdoor vlogen ze de deur uit. Veel vestigingen volgde dit idee en daarom kunnen wij tot op heden genieten van deze heerlijke snack.

Kom snel langs in de Hema Den Bosch!

Lekker lunchen, kleding kopen of gewoon jouw kantoor compleet maken? Dit kan allemaal bij de Hema Den Bosch.

Kom snel langs om een heerlijke taart te bemachtigen, of om de elektrische apparaten te halen van het Hema eigen merk.

Klik hieronder om meer informatie te krijgen over de Hema Den Bosch

Hema Den Bosch

Laatste berichten

  • 12 januari 2023
Totale weergaven 285Waarvan vandaag 1