HOLLAND AND BARRET DEN BOSCH

Lekker gezond 2023 in gaan

Ben je op zoek naar veel verschillende voedingssupplementen? Kom dan snel naar Holland and Barret Den Bosch. Zij bieden en groot assortiment aan verschillende voedingssupplementen en natuurlijke verzorging aan. Geef je lichaam een opkikker met de velen soorten voeding en dranken. Holland and Barret Den Bosch biedt alles om jouw doelen van 2023 te halen. Wil je fitter, slanker, gezonder worden? Dan ben je hier op het juiste adres. Met ruim 1800 vitamines en supplementen kun je bijna niet mispakken.

Holland and Barret Den Bosch houdt rekening met iedereen! Zo kun je niet alleen tegen een zeer lage prijs al verschillende voedingsproducten kopen, maar ook houden ze rekening met de feestdagen. Dit met verschillende acties en producten. Klik hieronder op de knop om de acties te bekijken:

Holland and Barret den bosch
holland and barret den bosch

Meer over Holland and Barret

In 1870 werd de Holland and Barret opgericht. Het begon allemaal met een groente en kledingwinkel. De keten werd veelvoudig overgenomen door verschillende ondernemers. In Nederland werd de keten steeds populairder, vooral omdat in 2015 de bekende Nederlandse ketens De Tuinen en Essenza over werden genomen door Holland and Barret. 

De Britse keten is nu door heel de wereld bekend. Zo zijn er ruim 1300 Holland and Barret winkels. Verdeeld over vele landen. De keten die allerlei voedingssupplementen, homeopathische middelen en vegetarische gerechten aanbiedt, gaat nog velen jaren door.

Werk aan je lichaam!

Werk aan een gezond lichaam in 2023! Als je van buiten gezond bent dan ben je het meestal van binnen ook. Kom dus snel langs bij Holland and Barret Den Bosch en help je lichaam 2023 door. Kom snel langs bij de Helftheuvel en maak er een leuke dag van. Klik hieronder op de knop om de openingstijden te bekijken:

Helftheuvel winkels

Laatste berichten

  • 22 februari 2023
Totale weergaven 224Waarvan vandaag 1