Intertoys Helftheuvel

Intertoys Helftheuvel

Heb je kinderen? Of wil je graag iemand verwennen met een leuk cadeau? Kom dan snel naar de Intertoys Helftheuvel. De Intertoys biedt voor iedereen geweldig speelgoed, voor jong en oud. Zo hebben ze voor alle jongens en meisjes heel veel verschillend speelgoed. Maak er een leuke dag van door gezellig te winkelen voor de feestdagen in het grootste winkelcentrum van Den Bosch. Ben je benieuwd wat de Intertoys allemaal voor leuks verkoopt, kijk dan snel op de site van de Intertoys. Als je wilt weten wat voor soort winkels er nog meer zijn in de Helftheuvel, kijk dan op onze site:

Klik hieronder voor de site:

Site Helftheuvel

Fantastische kortingen

De Intertoys Helftheuvel houdt met alles rekening, ook met de feestdagen. Zo bieden ze geweldige kortingen en is het een feestje om daar je inkopen te doen voor de feestdagen. Er is een 25% korting op heel veel verschillende producten, bijvoorbeeld bij diverse NERF en Hot Wheels producten. Er is zelf een korting van 50% op alle geselecteerde Disney Frozen en Princess artikelen. Bekijk de site voor veel meer kortingen:

Intertoys

Kom gezellig langs!

Maak er een gezellige dag van in de Helftheuvel. Kom lekker een hapje eten bij onze verschillende horeca. En maak de dag compleet door het ideale cadeautje te kopen familie of vrienden. Intertoys Helftheuvel is bijna elke dag open, alleen op zondag is Intertoys dicht. Dus kom snel langs in de Helftheuvel.

Laatste berichten

  • 25 november 2022
Totale weergaven 201Waarvan vandaag 1