Intertoys in de Helftheuvel

Intertoys voor al je speelgoed

Bij de Intertoys in de Helftheuvel kun je terecht voor een groot assortiment aan speelgoed. Ze hebben voor iedereen wel wat wils. Zo heb je voor de allerkleinste een breed assortiment aan leuk speelgoed, maar de ook voor wat ouderen zijn er veel leuke spullen te koop. Zo bieden ze veel games aan voor verschillende game-consoles. Voor de jongens vind je in de Intertoys allerlei stoer speelgoed zoals: K-nex, Lego en nog veel meer. En voor de meisjes vind je allerlei leuke schattige dingen.

Naast een assortiment aan leuk speelgoed hebben ze ook zelfs voor een assortiment voor de baby´s en peuters. Leuke glijbanen voor in de achtertuin traptractor en een mooie loopfiets. Oftewel, genoeg speelgoed om gezellig even een kijkje te komen nemen. Bekijk hieronder het hele assortiment van de Intertoys.

Klik hieronder om op de site van de Intertoys te komen:

Intertoys
Intertoys

Sale bij Intertoys

Natuurlijk kun je ook iemand geweldig verrassen met een leuk cadeautje. Weet je nou echt niet wat je iemand cadeau kan doen? Kijk dan op de site tussen de cadeautip. Kom je er nog steeds niet uit, dan heeft de Intertoys daar ook een leuke oplossing voor. Namelijk de Kadokaart, waar je iedereen wel blij mee kan maken. Bepaal zelf het geldbedrag dat je erop wilt zetten.

Ook hebben ze allerlei leuke en spontane acties in de folder staan. Zo is er voor deze week een actie op verschillende Barbie, Hot Wheels, Mega Bloks en Fisher-price producten. 

Houd je binnenkort een feestje en heb je nog geen idee wat je wilt gaan doen? Haal dan een mooie karaokeset en microfoons en geniet van elkaars gezang.

Kom gezellig binnenlopen!

Genoeg reden dus om gezellig even langs te komen bij de Intertoys in de Helftheuvel! Naast mooi speelgoed heb je ook nog 80 verschillende winkeltjes waar je heerlijk kan winkelen. Er is dus voor iedereen wel wat wils om lekker met je vrienden, familie of je geliefde lekker te komen shoppen.

Kom vandaag nog langs, met een ruim aanbod aan gratis parkeermogelijkheden kun je gemakkelijk de auto kwijt.

Bekijk hieronder de openingstijden:

Winkelcentrum Den Bosch

Laatste berichten

  • 1 mei 2023
Totale weergaven 291Waarvan vandaag 1