Jumbo Helftheuvel

Jumbo Helftheuvel

De Jumbo is een van de snelst groeiende supermarktketens in Nederland. Elke stad heeft er wel één. Ook Den Bosch. De Jumbo Helftheuvel is super overzichtelijke en nette supermarkt. Je kunt hier lekker vlot winkelen en er is een grote keuze uit allerlei lekkere verse producten. Met de altijd lage prijsgarantie maakt de Jumbo grote indruk. Er is ongelofelijk vriendelijk personeel dat jou altijd wilt helpen met je boodschappen. De supermarkt is heel overzichtelijk ingedeeld met een logische looproute, zodat je nooit onnodig moet zoeken naar je favoriete producten. De Jumbo is van buiten goed te zien met de opvallende gele kleuren. Je auto kun je gratis parkeren op de grote parkeerplaats die er bij ligt

Jumbo Helftheuvel
Jumbo Helftheuvel

Jumbo´s 7 zekerheden

Steeds meer mensen komen hun dagelijkse boodschappen doen bij de Jumbo. Dit komt doordat Jumbo goede kwaliteit producten aanbied en een nette uitstraling heeft. Veel klanten komen terug door de betrouwbaarheid in de Jumbo. Dit komt onder andere door de Jumbo 7 zekerheden. Ze garanderen kwaliteit en service voor iedere klant. Een van deze zekerheden zijn is de vers=vers regel. Hiermee kan de klant ervan uit gaan dat de producten die in de schappen liggen ook echt van de kwaliteit zijn die je verwacht van de Jumbo. Jumbo Helftheuvel is hier uiteraard geen uitzondering op, zij bieden dezelfde service als ieder andere Jumbo.

Kom snel langs!

Elke dag zijn de deuren geopend voor iedereen in de Jumbo. Maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 21:00 en zondag van 09:00 tot 19:00. Dus kom snel langs voor jou dagelijkse boodschappen! Klik hieronder voor meer te weten over de Jumbo Helftheuvel:

Jumbo Helftheuvel

Jumbo Helftheuvel

Laatste berichten

  • 1 december 2022
Totale weergaven 152Waarvan vandaag 1