Jumbo Helftheuvelpassage

Voor al uw boodschappen!

In de Helftheuvel zijn er 3 supermarkten met alle hun eigen assortiment. één van deze winkels is de Jumbo. De Jumbo is door heel Nederland bekend voor hun garantie om het goedkoopst te zijn en dit proberen ze ook in onze Helftheuvel uit te stralen naar de klant. In de supermarkt staat de klant centraal. De Jumbo is niet alleen in Nederland bekend, maar ook richt het zich op onze buurlanden. Zo zijn er al 28 Jumbo´s geopend in België. 

In de Jumbo Helftheuvelpassage kun je terecht voor al je boodschappen. Het vriendelijke personeel helpt je maar al te graag. Bekijk het assortiment op de website hieronder en bepaal wat jij vandaag gaat eten.

Jumbo Helftheuvelpassage

De 7-zekerheden

Voor de Jumbo zijn de klanten het allerbelangrijkst. Ze doen er alles aan om de klanten zo tevreden mogelijk te maken. Hiervoor hebben ze de 7-zekerheden bedacht. De klant kan dan van enkele dingen uitgaan. Zo is een van de zekerheden: Vers=vers. Hiermee zeggen ze dat alles wat in de winkel ligt ook echt vers moet zijn. Is dit niet het geval dan krijg je het product gratis. 

Ook probeert de Jumbo Helftheuvelpassage ervoor te zorgen dat iedereen lekker vlot kan winkelen. De supermarkt is ook hierop ingedeeld. Er is dan ook een regel dat als je 4e wachtende bent in de rij dat je je boodschappen gratis krijgt. Dit trekt ook veel fans naar zich toe.

Kom heerlijk lunchen!

Kom gezellig langs in de Jumbo Helftheuvelpassage. Voor al je boodschappen kun je hier terecht. Je vindt de Jumbo recht tegenover ´t Bartje, hier kun je een lekkere stuk taart kopen. 

Er is voor voldoende gratis parkeermogelijkheid bij de Helftheuvel, ook hoef je hier niet eens voor te betalen! Reden genoeg om eens te komen winkelen.

Klik hieronder op de knop om de openingstijden te bekijken van de Jumbo Helftheuvelpassage:

Helftheuvelpassage openingstijden

Laatste berichten

  • 20 maart 2023
Totale weergaven 251Waarvan vandaag 1