Kruidvat Den Bosch

Kruidvat Den Bosch

Ben jij nog op zoek naar beauty-, baby-, health- en bodyartikelen? Dan is de Kruidvat Den Bosch de ideale winkel voor jou. De Kruidvat biedt een erg ruim assortiment aan. Van een tandenborstel, tot luiers en van pleisters tot lippenstift. Ze verkopen het allemaal. Kruidvat heeft ook haar eigen merk ontwikkeld. Onder dit merk worden vele producten aangeboden. Dit is in verhouding goedkoop voor de kwaliteit die het heeft. De Kruidvat biedt vele kortingen, ze hebben dan ook een motto; ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’.

Door het brede assortiment dat ze bieden is er altijd wel iets voor jou te vinden. Via de website kun je jouw favoriete beauty-, baby-, health- en bodyartikelen bekijken. Natuurlijk kun je ook langskomen bij Kruidvat Den Bosch in De Helftheuvel om jouw producten te halen.

https://www.kruidvat.nl/

Kruidvat Den Bosch
Kruidvat Den Bosch

Geschiedenis van de Kruidvat.

De Kruidvat is in 1975 opgericht door de familie de Rijcke. Acht jaar na de oprichting werd al het 100ste filiaal geopend. In 2002 is de Kruidvat overgenomen door de A.S. Watson Group. Dat is ‘s werelds grootste internationale health & beautyretailer. De winkel is gevestigd in Nederland en België, met in Nederland ongeveer 970 winkels en in België ruim 285 winkels. In totaal heeft de winkel ongeveer 25 .000 medewerkers in dienst.

Op 24 januari 1983 wordt in de geschiedenis van Kruidvat een mijlpaal bereikt. In Delft opent de 100ste winkel haar deuren. Om 8 uur ’s ochtends staan al honderden klanten te wachten tot de winkel wordt geopend.

Wanneer kom jij langs bij de Kruidvat Den Bosch?

Wanneer kom jij nieuwe health-, baby-, beauty- en bodyproducten halen bij de Kruidvat Den Bosch? Ons vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je altijd goed geholpen wordt. Klik hieronder op de knop om de openingstijden te bekijken:

Hopelijk tot snel!

Blokker Den Bosch

Laatste berichten

  • 4 januari 2023
Totale weergaven 215Waarvan vandaag 1