LUCARDI HELFTHEUVEL

Lucardi Helftheuvel

Ben je op zoek naar een groot assortiment aan sieraden en horloges? Neem dan snel een kijkje in de Lucardi Helftheuvel. Hier vindt je een groot assortiment voor alle leeftijden. Dames, heren en kinderen kunnen hier altijd terecht. Het assortiment zit vol met stijlvolle en stoere sieraden. Allerlei glinsterende edelstenen in heel veel verschillende kleuren vindt je bij Lucardi Heltheuvel.

Voor de gratis service kun je zo binnenlopen. Het vriendelijke personeel helpt je maar altijd te graag met het uitkiezen van de favoriete sieraden en horloges. Ook kun je zelfs terecht voor het gratis laten schieten van oorbelletjes. Je betaald dan alleen voor het oorbelletje zelf.

Lucardi heeft ook een webshop, hierop kun je het hele assortiment zien. Klik hieronder om op de webshop terecht te komen:

Alles over Lucardi

Lucardi is een retailketen dat met meer dan 100 filialen een groot deel van de markt bezit in de sieraden, horloges en bijoux. De juwelier dat is opgericht in 1986 komt uit ons eigen land. Het hoofdkantoor staat in Den Haag.

Lucardi heeft een breed assortiment aan van allerlei sieraden en horloges. Door hun open uitstraling heeft het zich kunnen onderscheiden van andere juweliers. De juwelier heeft vele prijzen gewonnen, zo hebben ze in 2014 tot en met 2016 de prijs van ‘Beste Winkelketen Sieraden en Bijouterie’ heeft gewonnen.

Kom snel langs!

Maak je outfit compleet en kom snel langs bij Lucardi Helftheuvel! Door de goede service slaag je hier altijd. Kom binnenlopen in het grootste winkelcentrum van Den Bosch. Maak er een leuke dag van en geniet van onze diverse winkels. Met ruim 80 verschillende winkels is er altijd wel iets wat bij je past!

Bekijk hieronder de openingstijden van Lucardi Helftheuvel:

Helftheuvel winkels

Laatste berichten

  • 22 februari 2023
Totale weergaven 255Waarvan vandaag 1