LUCARDI IN DE HELFTHEUVEL

De grootste juweliersketen van Nederland!

Voor alle laatste trends op het gebied van sieraden en horloges kom je naar de Lucardi Juwelier. Hier kun je zo naar binnen lopen om een kijkje te nemen in het grote assortiment. De sieraden en horloges zijn zeer betaalbaar en zijn van goede kwaliteit. Ze willen een hippe en trendy look uitstralen naar de klanten.

De Lucardi is toegankelijk voor iedereen. De winkel is zeer uitnodigend. Door de glazen vitrines kun je overzichtelijk en gemakkelijk de mooie sieraden en horloges bekijken. Voor alle vragen en adviezen kun je terecht bij de deskundige verkoopmedewerkers.

Klik hieronder op de knop om het assortiment te bekijken:

Lucardi

Voor de feestdagen!

Op zondag 14 mei is het weer zover, dan worden alle moeders van Nederland een hele dag in het zonnetje gezet. En hoe verwen je je moeder nu beter dan met een schitterende armband of ketting? Geef je moeder een onvergetelijke moederdag en loop binnen bij Lucardi om iets moois uit te zoeken.

Naast moederdag kun je ook voor veel meer gebeurtenissen hier terecht. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een leuk kindergeschenkje of voor een kraamfeest!

Het assortiment kent een brede collectie aan sieraden van verschillende metaalsoorten. Zo heb je de keuze uit goud, zilver of staal. Naast een groot assortiment aan mooie sieraden, bieden ze ook een collectie aan stijlvolle horloges.

Kom gezellig binnenlopen!

Kom gezellig binnenlopen in de Helftheuvel. Hier vind je 80 winkels onder 1 dak. Voor het winkelcentrum zijn er genoeg gratis parkeermogelijkheden voor iedereen! Van supermarkten tot aan kledingwinkels. Er is dus voor iedereen wel wat wils. Een van de winkel is de Lucardi. Hier kun je terecht voor een groot assortiment aan sieraden en horloges.

Bekijk hieronder wat de openingstijden zijn van de Lucardi in de Helftheuvel:

Zee en Zo Den Bosch

Laatste berichten

  • 3 april 2023
Totale weergaven 231Waarvan vandaag 1