Lunchen Den Bosch

Lekker lunchen in Den Bosch?

Wat is nu fijner dan een broodje eten met een lekker kopje koffie erbij? Je kunt bijvoorbeeld heerlijk aanschuiven bij De Brasserie gelegen in De Helftheuvel, om te lunchen in Den Bosch.

Zo is er ruime keus tussen verschillende vlees- en visproducten en is er een gevarieerd menu met verschillende tosti´s, soepen, salades en borrelhapjes. Voor ieder wat wils tijdens het lunchen.

¨ Shop until you drop bij onze Brasserie ¨: voor een heerlijke Bossche bol, lunch, of biefstuk. Maar ook voor een zakenlunch ben je bij De Brasserie aan het juiste adres.

Lunchen Den Bosch

Liever ergens anders lunchen, kijk naar deze eetgelegenheden!

Uiteraard is De Brasserie niet de enige zaak om te lunchen in Den Bosch. Je kunt ook terecht bij Rebrown om een hapje te eten of om je favorieten online te bestellen.

Ben je toch meer een visliefhebber? Natuurlijk staat vis centraal bij Zee & Zo Visspecialiteiten, maar ook de niet-liefhebber kan hier heerlijk lunchen. Van een goede kop koffie tot aan rijkelijk belegde broodjes en complete warme vismenu’s.

Ben je specifiek op zoek naar een bepaalde lunchroom of restaurant? Kijk dan vooral even op deze pagina voor de overige horeca gelegenheden in De Helftheuvel. Ook zijn er meerdere afhaalmogelijkheden waar je terecht kunt om lekker je lunch op te halen. Ideaal wanneer je net iets minder tijd hebt om uitgebreid te lunchen.

Zien we jou snel in ons winkelcentrum?

Ben je door het lezen van deze tekst overtuigd geraakt om lekker te komen lunchen in een van onze lunchrooms of restaurants? Dan zien we je graag verschijnen! Heb je vragen of opmerkingen? Dan horen we dat graag via een van onze social mediakanalen of KLIK HIER.

Heb je een vraag voor een specifieke lunchroom of wil je graag reserveren? Dan kun je via DEZE LINK contact opnemen met de gewenste lunchroom.

Laatste berichten

  • 7 oktober 2022
Totale weergaven 223Waarvan vandaag 1