Overdekt shoppen in Den Bosch

Een historische stad die bekend staat om de enige echte Bossche Bollen en de Sint-Janskathedraal: Den Bosch, officieel ook wel ’s-Hertogenbosch. Een prachtige stad vol eeuwenoude monumenten. Een historische binnenstad met vele leuke winkels, maar ook gezellige cafés en restaurants. Niet ver van de binnenstad vind je de winkelpassage Helftheuvel. Het grootste overdekte winkelcentrum van Den Bosch waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen!

De regenachtige en te koude dagen beginnen alweer plaats te maken. Hoe fijn is het om er op een regenachtige dag toch even uit te gaan zonder compleet te verregenen. Daarom hebben we tips voor je zodat je lekker kan shoppen, zonder nat te worden; namelijk bij een overdekt winkelcentrum. We geven je een overzicht van overdekte winkelcentra waarvan we weten dat je hier prima terecht kan voor jouw perfecte outfit.

Overdekt shoppen Den Bosch

De Helftheuvelpassage; een winkelcentrum in Den Bosch waar je goed kan winkelen! Het voordeel van de Helftheuvel is dat het makkelijk bereikbaar is. Je hoeft er niet heel de binnenstad voor door te rijden, dus geen drukte en gedoe om er met de auto te komen. Ook hoef je niet moeilijk te doen met parkeren: bij de passage zit een ruime parkeerplaats waar je de eerste twee uur gratis kan staan.

Met ons aanbod aan winkels en horeca hoef je de binnenstad ook niet in. Je kunt hier voor allerlei winkelgelegenheden naar toe. Meerdere supermarkten en vers speciaalzaken om de boodschappen te kunnen doen, modewinkels om te shoppen, huishoudelijke winkels om iets leuks voor in je interieur aan te schaffen en drogisterijen voor al je verzorgingsproducten. Noem het maar op, er is genoeg keus. Te veel om allemaal op te noemen.

Kijk hier voor het overzicht van alle winkels die in de Helftheuvel gevestigd zitten. Ook hebben we een plattegrond van de Helftheuvel, zodat je gegarandeerd niet kan verdwalen. Die kun je hier vinden.

Laatste berichten

  • 5 september 2022
Totale weergaven 215Waarvan vandaag 2