Overdekt winkelcentrum Den Bosch

De Helftheuvel is een overdekt winkelcentrum in Den Bosch

Mocht je op zoek zijn naar een overdekt winkelcentrum in Den Bosch, is de Helftheuvel zeker een aanrader. Met maar liefst 80 verschillende winkels onder een dak is de Helftheuvel het grootste winkelcentrum van heel Den Bosch en omgeving. Met zoveel keus is de Helftheuvel dan ook een winkelcentrum waar echt iedereen langs kan gaan, zo is er namelijk echt voor iedereen wat.

Doordat de Helftheuvel een overdekt winkelcentrum is, zijn ze niet afhankelijk van het weer. Ook worden er een hoop evenementen georganiseerd die geschikt zijn voor iedereen. De moeite waard om een keer langs te gaan dus.

de bruin mode

Meer over De Helftheuvel, overdekt winkelcentrum in Den Bosch

Bij de Helftheuvel vinden we het dus ook belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Daarom zorgen wij er ook voor dat het voor iedereen toegankelijk is, zo ook voor mensen in een rolstoel en voor mensen met bijvoorbeeld een rollator. Verder vinden we het ook belangrijk dat alles mooi schoon is bij ons. Zodat mensen graag langskomen en zich hier ook goed bij voelen en zich ook echt welkom voelen bij ons.

Verder hebben we in de Helftheuvel ook openbare toiletten om ervoor te zorgen dat iedereen even naar de wc kan als dat nodig is. Ook de toiletten zijn rolstoeltoegankelijk en makkelijk te vinden door middel van borden en pijlen aan het plafond die makkelijk te volgen zijn.

Kom gezellig binnenlopen bij Helftheuvel, overdekt winkelcentrum in Den Bosch.

Kom dus snel langs bij De Helftheuvel. Het is een overdekt winkelcentrum en het is zeer makkelijk te bereiken en heeft genoeg gratis parkeermogelijkheden om gemakkelijk je auto kwijt te kunnen. Een leuk en gezellig uitje met vrienden en familie? Dan ben je bij Helftheuvel aan het juiste adres. Hopelijk zien we je snel.

Winkelcentrum Den Bosch

Laatste berichten

  • 7 juni 2023
Totale weergaven 332Waarvan vandaag 1