Peacock Den Bosch

Heerlijk shoppen in je favoriete winkelcentrum

Ben je helemaal weg van de merken zoals, My Brand, Hugo Boss en Guess? Kom dan snel naar De Helftheuvelpassage voor Peacock den Bosch. Ze gaan altijd mee met de trends en bieden de casual look die je altijd al gewild hebt. Ze hebben kleding voor zowel vrouwen als mannen. Peacock Casuals besteedt heel veel aandacht aan de klant, zijn erg klantvriendelijk en willen iedereen helpen met hun kledingkeuze. De winkel heeft een grootte van 300 m2, dus genoeg ruimte om lekker te shoppen met je vrienden of familie. Daarna lekker een broodje halen bij bakker Van Keulen. Niet alleen heeft Peacock Casuals een supermooie en overzichtelijke winkel in het grootste winkelcentrum van Den Bosch, maar hebben ze ook een hele handige website voor je favoriete merken. Met de service: voor 16:00 besteld morgen gratis bezorgt.

Klik hieronder voor de site:

PEACOCK SITE

Het gezellige team!

Niet alleen is Peacock Den Bosch een supergezellig team, maar ook wordt er een zeer professionele kijk gegeven op wat voor kleding bij de klant past. Zo kun je verwachten dat er met een eerlijk oog gekeken wordt of het kledingstuk goed past en wat er eventueel nog bij het kledingstuk gedragen kan worden.

Er wordt ook aandacht besteed om een goede klantrelatie op te bouwen. Zo krijgt iedere klant een klantenkaart. Op die manier spaar bij elke aankoop 5%.Het bedrag wordt automatisch op je pas gezet en bijgehouden door de medewerkers. Dit is een extra service die Peacock Casuals biedt om de klanten te binden met de winkel.

Kom snel langs!

Shop je graag met je vrienden en familie? Kom dan snel langs voor je favoriete merken. Maak er een leuke dag van. Zo kun je eerst lekker lunchen bij onze horeca, daarna heerlijk genieten van de gezellige winkeltjes en de dag afsluiten met een heerlijk diner in onze Brasserie.

Dus kom gezellig langs in Peacock Den Bosch, kijk hieronder voor de openingstijden:

Maandag 13:00 – 18:00

Dinsdag 09:30 – 18:00

Woensdag 09:30 – 18:00

Donderdag 09:30 – 18:00

Vrijdag 09:30 – 21:00

Zaterdag 09:30 – 18:00

Zondag Gesloten

De Helftheuvel Den Bosch

Laatste berichten

  • 16 november 2022
Totale weergaven 153Waarvan vandaag 1