De plattegrond van de Helftheuvel.

Heb je zin om te shoppen, maar weet je niet waar alle winkels zitten? Wij wijzen je de weg!

Heb je ook zo’n zin om te gaan winkelen in de Helftheuvel, maar weet je niet waar alle winkels zitten? Lees dan zeker verder, want we helpen je met het vinden van je favoriete winkels in winkelpassage de Helftheuvel Den Bosch!

Bij de Helftheuvel zijn we van alle markten thuis, je hebt de keuze uit 80 van onze mooie winkels! Je kunt je boodschappen bij ons doen, maar ook last minute een outfit voor een feestje scoren.

We snappen het natuurlijk als je niet helemaal weet waar al onze winkels te vinden zijn, het winkelcentrum is namelijk best groot. Met onze 6 ingangen is het te begrijpen als je niet weet waar je bent, daarom hebben we een plattegrond gemaakt. Klik op deze link om bij de plattegrond uit te komen!

Plattegrond Helftheuvel? Vertel mij meer!

De plattegrond vertelt je precies waar alle winkels in de Helftheuvel zich bevinden. Door middel van een handige zoekfunctie, kun je de gewenste winkelnaam in vullen en zie je direct waar je heen moet.

Ook verschijnt er, na het intypen van de winkelnaam, een linkje van de desbetreffende winkel. Wanneer je hier op klikt, zie je ook meteen of de winkel vandaag geopend is, ideaal! Of je nu op zoek bent naar de dichtstbijzijnde Albert Heijn of komt voor toffe nieuwe schoenen voor jouw feest vanavond, ze zijn op de Helftheuvel plattegrond te vinden.

Ben je specifiek op zoek naar een bepaalde winkel of kledingzaak? Kijk dan vooral even op deze pagina voor de winkels in de Helftheuvel.

Zien we jou snel in ons winkelcentrum?

Ben je door het lezen van deze tekst overtuigd geraakt om gezellig te komen shoppen in onze winkelpassage in Den Bosch? Dan zien we je graag verschijnen! Heb je vragen of opmerkingen? Dan horen we dat graag via een van onze social mediakanalen of KLIK HIER.

Heb je een vraag voor een specifieke winkel? Dan kun je via DEZE LINK contact opnemen met één van de gewenste winkels.

Laatste berichten

  • 21 oktober 2022
Totale weergaven 316Waarvan vandaag 1