Solow Den Bosch

Solow Den Bosch

Ben jij een feestbeest? Of wil je nog net even de laatste versieringen halen voor de feestdagen? Kom dan snel naar de Solow Den Bosch. Ze hebben voor alles wel wat wils. Zo verschilt het assortiment van feestartikelen tot leuke en originele cadeautjes. Het personeel is zeer vriendelijk, ze proberen je altijd te helpen met het zoeken naar het product dat je zoekt. Doordat de winkel goed en overzichtelijk is ingedeeld is het heel fijn om er lekker te winkelen. Met meer dan vijfduizend producten is er een ruime keus voor iedereen. Hiervan veranderen wel vijftig producten elke week! Dus altijd wel iets anders leuks. Kom gerust gezellig langs!

Voor een geweldig feest!

Voor al je feesten is Solow Den Bosch een fantastische winkel. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Beerpong spel? Dan ben je bij Solow op het goede adres. Ze bieden voor elk feest en andere gelegenheden het ideale product. Omdat het assortiment vaak veranderd, vind je altijd wel iets wat leuk is voor jou, of als cadeautje voor een ander. Ook voor het WK is Solow een winkel waar je terecht kan. Koop de schitterende oranje vlaggetjes en hoedjes, op deze manier moeten we toch wel wereldkampioen worden?

Kijk hier op de site voor meer informatie over Solow

Maak je dag compleet!

Maak je dag compleet door gezellig langs komen in het grootste winkelcentrum van Den Bosch. Kom bijvoorbeeld lekker winkelen en/of een lekker hapje eten.

Solow Den Bosch is elke dag, behalve op zondag, geopend! Genoeg reden om dus langs te komen!

Jumbo Helftheuvel

Laatste berichten

  • 1 december 2022
Totale weergaven 605Waarvan vandaag 1