TEAM KAPPERS DEN BOSCH

Tijd voor een nieuw kapsel!

Ben je op zoek naar een kapper waar je zonder afspraak zomaar naar binnen kan lopen voor jouw knipbeurt? Loop dan snel eens binnen bij Team Kappers Den Bosch. Zij helpen je graag om weer lekker fris de dag door te komen. 

Niet alleen is het super handig dat je zomaar naar binnen kan lopen voor de knipbeurt, maar je krijgt ook nog eens waar voor je geld. Het personeel wordt constant getraind om zich te ontwikkelen in zijn vakgebied. Ook houden ze erg veel rekening met de laatste trends. Hiervoor volgen ze ook diverse trainingen. 

De prijzen bij Team Kappers Den Bosch zijn zeer schappelijk en vriendelijk. De prijzen zijn erg overzichtelijk onder elkaar gezet op hun site. Zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Klik hieronder op de link om op de site voor de prijzen te zien:

Team Kappers Den Bosch

Acties!

Niet alleen biedt Team Kappers Den Bosch een nieuwe coupe aan voor een schappelijke prijs, maar ook bieden ze veel acties. Ze geven tips over hoe je het beste je haar kan verzorgen en hier plakken ze dan een leuke actie aan. Op de site en in de nieuwsbrief staan diverse acties vermeld waar je erg mee geholpen bent.

Ze verkopen haarverzorging voor iedereen. Ben je een man of vrouw, heb je krullen of wil je je haar gaan stylen als een echte pro? Dan ben je bij Team Kappers Den Bosch op het juiste adres. Zij bieden voor iedereen de hulp om zijn coupe te verzorgen en te onderhouden.

Bekijk de site voor alle acties en zie wat er voor jouw op de site staat.

Kom nu nog langs voor een nieuwe haarstijl

Loop nu nog binnen voor een nieuw kapsel. Je hoeft geen afspraak te maken, het personeel staat altijd klaar om je te helpen. Kom dus snel langs om en laat je adviseren door het vakkundige en vriendelijk personeel.

Klik hieronder op de link om de openingstijden te bekijken:

Team Kappers Den Bosch

Laatste berichten

  • 7 februari 2023
Totale weergaven 216Waarvan vandaag 1