SHOPPEN VOOR DE HELE FAMILIE BIJ TERSTAL

terStal in Den Bosch

TerStal is een familiemode zaak in de Helftheuvel. Hier kun je als klant allerlei modeartikelen kopen tegen een redelijk lagen prijs. Naast mode kun je ook altijd terecht voor een uitgebreid assortiment basics, de leukste accessoires, ondermode, beenmode en nachtmode. Mode voor dames, heren, kinderen en baby’s. Dus voor iedereen wel wat wils. 

TerStal zorgt er altijd voor dat ze up-to-date zijn. Zo houden ze veel rekening met de laatste modetrends. Al deze trends vind je terug in de winkel. Naast de fysieke winkels kun je altijd terecht op de webshop. Klik hieronder om op de webshop terecht te komen:

terStal
terStal

Meer over terStal

terStal staat al enige tijd in ´groep van negen´. De Almelose kledingketen is al jaren gigantisch hard aan het groeien. Zo waren er in 1989 slechts 20 vestigingen en zitten ze nu al op ruim 220 vestigingen. De belofte van de eigenaar van terStal is dat er elk jaar 10 vestigingen bij komen. De online verkopen zijn in en na de Corona tijd enorm gestegen, naar meer dan 200 duizend aankopen per jaar.

Niet alleen komt de kleding uit China, India en Bangladesh. Er komt namelijk een kwart nu uit Turkse en Italiaanse confectiebedrijven. Dit om er namelijk voor te zorgen dat de kleding sneller geleverd wordt dan dat het uit het oosten moet komen. Het vriendelijke personeel probeert er altijd voor te zorgen dat alle klanten tevreden uit de winkel lopen. Ze helpen je altijd met het zoeken naar het juiste kledingstuk. 

Maak snel jouw huis compleet!

Voor heel de familie kleding shoppen doe je bij terStal. Kom snel langs. Er zit altijd wel iets voor jou bij. Maak er een leuke dag van met de hele familie. 

Sluit de dag lekker af in een van onze brasseries. Of doe ook meteen je dagelijkse boodschappen!

Klik hieronder om de openingstijden te bekijken:

terStal

Laatste berichten

  • 7 februari 2023
Totale weergaven 218Waarvan vandaag 1