The Giving Statues op de Helftheuvel

DEN BOSCH | Aankomende zaterdag, 8 oktober, vind de 12e edititie van The Giving Statues plaats bij de Helftheuvel. Veertien levende standbeelden zetten deze dag hun beste beentje voor in Winkelpassage de Helftheuvel in den Bosch om geld op te halen voor het goede doel.

Heb je het wel eens geprobeerd om urenlang roerloos stil te staan zonder ook maar met je ogen te knipperen? Laat staan niet aan je neus te krabben. De deelnemers aan het jaarlijkse evenement The Giving Statues in winkelcentrum de Helftheuvel zijn er meester in. Door hun kunsten te vertonen aan het winkelende publiek hebben ze tijdens de vorige editie maar liefst 1500 euro opgehaald voor het goede doel! De vorige editie was voor de ‘vereniging van Ehlers-Danlos patiënten’. Ook dit jaar zal het geld gedoneerd worden aan deze vereniging.

The Giving Statues op de Helftheuvel

Zaterdag 8 oktober 2022 – 11:30 – 16:30 uur

Over de vereniging

Alle activiteiten van de vereniging van Ehlers-Danlos patiënten zijn er op gericht meer bekendheid te geven en meer inzicht te krijgen in het syndroom van Ehlers-Danlos (EDS). EDS is een verzamelnaam voor een zeldzame groep erfelijke bindweefselafwijkingen. Hoofdkenmerken zijn: hypermobiliteit, rekbare zachte huid, bindweefselzwakte, snel blauwe plekken en vertraagde wondgenezing. Pijn en vermoeidheid zijn veelgehoorde klachten. Lees hier meer over de vereniging.

Kom je ook langs om dit unieke evenement in levenden lijve te zien?

Laatste berichten

  • 20 september 2022
Totale weergaven 121Waarvan vandaag 1