Twinkels

Twinkels in de Helftheuvel

Ben je op zoek naar een breed assortiment een verschillende topmerken? Loop dan een keer binnen bij Twinkels Fashion & Lifestyle. Hier vind je een mooie collectie aan topmerken zoals Reinders by Julie & Marie en Delousion. Ze zijn al ruim 20 jaar een groot begrip en maken nog steeds elke week je week weer wat leuker. Zo veranderen ze elke week minimaal één keer de collectie. 

Kom naar Twinkels voor een nieuwe zonnebril, een nieuw jasje, een nette broek en kies tussen een groot assortiment aan mooie schoenen. Kortom, maak je outfit helemaal van top tot teen compleet. Naast Fashion biedt het ook een groot assortiment voor Lifestyle. De Lifestyle staat voor een groot woonaccessoires. De collectie bestaat uit een landelijke en industriële style. Geef dus naast je outfit ook een nieuwe look aan je woning.

Klik hieronder op de link om het hele assortiment te bekijken:

Twinkels
Twinkels

Sale bij Twinkels

Er is een grote sale bij Twinkels. Zo is er een grote collectie aan mooie kleding waar een 50% korting op zit. De warme tijden komen er weer aan, dit betekent dat het tijd wordt om mooie jurkjes en korte broekjes aan te schaffen. Bij Twinkels kun je zeker slagen voor de zomer! In de grote sale zitten voornamelijk zomerkleding.

Heb je nou een product gekocht dat toch niet helemaal goed zit of dat je er thuis achter komt dat dit toch niet het kledingstuk is dat je had willen hebben? Dan is ruilen geheel gratis, kies daarna een product uit dat wel jouw smaak is. 

Ook kun je online jouw kleding bestellen bij Twinkels, bij 75 euro sturen zij het zonder verzendkosten naar jou huis.

Kom gezellig binnenlopen!

Naast de Twinkels zijn er nog ruim 80 winkels waar je van kan genieten in de Helftheuvel. Loop vandaag nog binnen en geniet van het ruime aanbod aan leuke winkels. Haal jouw dagelijkse boodschappen in een van onze supermarkten en geniet van een lekkere lunch in de gezellige restaurants.

Bekijk hieronder de openingstijden van Twinkels en kom snel langs.

Winkelcentrum Den Bosch

Laatste berichten

  • 19 april 2023
Totale weergaven 291Waarvan vandaag 1