Van Haren Den Bosch

Van Haren Den Bosch

Schoenen zijn het puntje op de ´i´ van je outfit. Zo kan een schoen al een verschil maken tussen of je outfit elegant of juist losjes is. Bij iedere outfit past wel een andere schoen. Van Haren Den Bosch biedt een ruim assortiment van schoenen. Voor iedereen wel wat wils. Zo verandert het assortiment constant, dit op basis van de trends en het seizoen. Op deze manier kun je altijd terecht voor je favoriete schoen. Of je nu een zakelijke meeting hebt of dat je een heel fout feestje hebt, er is altijd wel een schoen die erbij past.

Het vriendelijke personeel van Van Haren Den Bosch probeert je altijd te helpen met de zoektocht naar dé schoen die bij jouw outfit past. Het assortiment aan schoenen is voor vrouwen, mannen en ook voor onze kleinere klanten. Zo hebben ze ook een ruim assortiment aan kinderschoentjes. Van Haren Den Bosch opent haar deuren van maandag tot en met zaterdag, zo kun je 6 dagen in de week terecht om jouw outfit compleet te maken. 

Van Haren Den Bosch
Van Haren Den Bosch

Waar het allemaal begon.

Ondertussen is Van Haren Den Bosch niet meer weg te denken uit de Helftheuvel. Zo komen er elke dag klanten vrolijk binnen om een mooi paar schoenen te bemachtigen. Maar hoe is dit allemaal ontstaan? Nou, het begon allemaal in 1929, toen het crisis was in ons land. Ivo van Haren had een geweldig idee om een schoenenwinkel te beginnen waar IEDEREEN hun schoenen kan kopen. Om dit te kunnen realiseren diende er een doel te zijn, namelijk samen voor de klant. Hierin werd bedoeld dat het personeel er alles aan doet om de klant tevreden naar buiten te laten lopen.

Het bleek een groot succes te zijn, het ene filiaal volgde het andere op. Na meer dan 90 jaar zijn er nu 143 filialen, ook is zelfs in 2017 de eerste Van Haren geopend in België. Nog altijd staat het personeel even vriendelijk in de Van Haren Den Bosch om je altijd vriendelijk van dienst te zijn.

Kom gezellig langs!

Ben jij op zoek naar de perfect schoen om jouw kerstoutfit compleet te maken? Loop dan snel even binnen in de Van Haren Den Bosch. Zij geven je graag advies en zoeken mee om een betaalbare schoen te zoeken. Kom snel langs en maak je dag helemaal compleet in de Helftheuvel. Doe gelijk je boodschappen bij een van onze supermarkten of ga lekker een hapje eten in een van onze restaurants. Klik hieronder voor meer informatie:

Van Haren Den Bosch

Laatste berichten

  • 14 december 2022
Totale weergaven 216Waarvan vandaag 1