Vodafone in Den Bosch

Op zoek naar een Vodafone in Den Bosch? Ga naar de Helftheuvel!

Ben je nieuw in Den Bosch en weet je niet helemaal waar je terecht kan voor een nieuwe telefoon? Het kan soms lastig zijn, op zoek naar een winkel in een nieuwe omgeving. In dit geval: een telefoonwinkel. Lees zeker verder, want wij gaan je een handje helpen!

Er is bijvoorbeeld een Vodafone in Den Bosch, gelegen in de Helftheuvel passage. (Helftheuvel passage 238 5224 AP ´s-Hertogenbosch)

Waarom kiezen voor Vodafone?

Bij Vodafone ben je aan het juiste adres voor: een nieuwe telefoon, provider of bijvoorbeeld voor het koppelen van een Ziggo account.

Vodafone noemt zich wereldwijd één van de grootste aanbieders van mobiele apparaten. Vodafone is een afkorting van Voice data fone, met andere woorden bellen via het Internet.

Vodafone staat voor:

  • Excellent Netwerk. Met 5G.
  • Altijd een passend abonnement.
  • 24/7 premium service.

Vodafone in de Helftheuvel? Vertel mij meer!

De Vodafone in Den Bosch is te vinden in het midden van de Helftheuvel passage. Via de plattegrond kun je precies zien waar de winkel gelegen is. Via deze link, kom je op de plattegrond pagina. Door middel van de handige zoekfunctie, kun je op ´Vodafone´ zoeken en zie je direct waar je heen moet.

Het is natuurlijk ook handig om te weten wanneer de Vodafone winkel is geopend. De openingstijden variëren van maandag tot en met zaterdag. De exacte openingstijden zie je hieronder:

Maandag 13:00-18:00
Dinsdag 09:30-18:00
Woensdag 09:30-18:00
Donderdag 09:30-18:00
Vrijdag 09:30-20:00
Zaterdag 09:30-18:00
Zondag Gesloten

Vodafone en Ziggo vind je samen in één winkel. Hier kun je dan ook met al je vragen terecht en je kunt ook direct een demo-model bekijken van alle mobiele telefoons die er verkocht worden in de winkel. De specialisten in de Vodafone helpen je enorm graag met het vinden van het juiste apparaat en/of abonnement!

Zien we jou snel in de Vodafone in Den Bosch?

Ben je door het lezen van deze tekst overtuigd geraakt om gezellig langs te komen bij de Vodafone in onze winkelpassage in Den Bosch? Dan zien we je graag verschijnen! Heb je vragen of opmerkingen? Dan horen we dat graag via een van onze social mediakanalen of KLIK HIER.

Heb je een specifieke vraag voor de Vodafone winkel in Den Bosch? Dan kun je via DEZE LINK contact opnemen met de klantenservice van Vodafone.

Laatste berichten

  • 3 november 2022
Totale weergaven 285Waarvan vandaag 1