Winkelcentrum Helftheuvel

Alles in een winkelcentrum

Winkelcentrum Helftheuvel is niet zomaar een winkelcentrum: het is één van de weinige overdekte winkelcentra in de regio met een ruim aanbod aan winkels. Dit geeft jou de gelegenheid om lekker een dagje rond te lopen en op je gemakje alle winkels te kunnen bekijken.

Overdekt winkelen

Weer of geen weer, bij de Helftheuvel kan je altijd terecht. De winkelcentrum Helftheuvel is een winkelpassage en dit betekent overdekt winkelen. Dat het overdekt is, brengt voordelen met zich mee. Zo kunnen we de temperaturen binnen reguleren. In de zomermaanden kunnen we het hoofd koel houden door de airco. In de wintermaanden zorgen we ervoor dat het binnen behaaglijk warm blijft. En met de regen die in Nederland regelmatig valt, is shoppen bij ons ook geen probleem. Zo heb je geen gedoe met een paraplu.

Met ruim 80 winkels is er in winkelcentrum Helftheuvel genoeg keuze. We hebben verschillende soorten branches in de passage zitten. Zo hebben we diverse kledingwinkels om een dagje te komen shoppen, maar hebben we ook verschillende supermarkten, bakkerijen en een slagerij om de boodschappen te kunnen doen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel aanwezig in winkelcentrum Helftheuvel. Bekijk voor het complete overzicht deze pagina eens.

Veel gratis parkeerplekken

Bij winkelcentrum Helftheuvel bevinden zich meer dan 1000 parkeerplekken. Al deze parkeerplekken zijn bestemd voor bezoekers van de Helftheuvel. Door het grote aantal parkeerplekken is het makkelijk en toegankelijk om te winkelen in de Helftheuvel. Let wel op dat je je blauwe kaart legt. Er wordt namelijk regelmatig gecontroleerd. De blauwe kaart is verplicht tijdens de openingstijden van het winkelcentrum zelf. Op zondagen is de blauwe kaart niet verplicht.

Zien we jou snel in de Helftheuvel?

Ben je door het lezen van deze tekst overtuigd dat je wilt komen winkelen bij winkelcentrum de Helftheuvel? Dan zien we jou graag verschijnen! Onze openingstijden vind je hieronder. Heb je vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag via één van onze social mediakanalen of KLIK HIER.

Laatste berichten

  • 4 augustus 2022
Totale weergaven 147Waarvan vandaag 1