Winkelcentrum Den Bosch

Zin om gezellig te shoppen?

Shop jij graag met je vrienden of familie? Hou je van lekker eten en vlot winkelen? Kom dan snel langs in de Helftheuvel hét winkelcentrum in Den Bosch.

De Helftheuvel is een winkelcentrum in Den Bosch. In het winkelcentrum zitten heel veel verschillende winkels. Variërend van mode winkeltjes tot lekkere eettentjes. Zo kun je heerlijk genieten van verse friet in de Frietheuvel of in onze Brasserie een lekker gezond gerecht eten. De Helftheuvel biedt alles voor iedere leeftijd. Zo is er ook een Intertoys voor het jongere publiek. Ook is de Helftheuvel voorzien van meerdere supermarkten; de Jumbo, Albert Heijn en de ALDI voor je dagelijkse boodschappen.

Ben je benieuwd naar welke winkels er nog meer zitten in de Helftheuvel klik dan hier!

Winkelcentrum den bosch
winkelcentrum den bosch

Hoe is de Helftheuvel ontstaan?

In 1968 is het winkelcentrum Den Bosch ontstaan. Hoe de Helftheuvel is ontstaan is voor vele mensen een mysterie. Het verhaal achter het mooie winkelcentrum is dan ook bijzonder. Nooit zijn er dijken geweest in den Bosch, dit zorgde voor jaarlijkse overstromingen. Dit was voor iedereen een groot probleem, ook voor het vee. Hierdoor werd de zandduin, ook wel Hooge Helft genoemd, een belangrijke plek voor het vee. Hier heeft de Helftheuvel dan ook zijn naam aan te danken.

Je kunt dus al vanaf 1968 genieten van het geweldige winkelcentrum Den Bosch. Het 50-jarige jubileum was dan ook een gigantisch feest, met veel optredens en nog veel meer.

Kom snel langs

Heb je zin om lekker te shoppen of om een heerlijk hapje te komen eten? Kom dan snel langs in het winkelcentrum Den Bosch. Makkelijk bereikbaar en veel parkeermogelijkheden. Ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Dus kom snel langs in het gezelligste winkelcentrum van Nederland!

Voor meer informatie over de Helftheuvel klik dan hier!

Zie hieronder de openingstijden:

Maandag van 8:00-21:00

Dinsdag t/m donderdag van 8:00-21:00

Vrijdag van 8:00-21:00

Zaterdag van 8:00-21:00

Zondag Gesloten

Helftheuvelpassage openingtijden

Laatste berichten

  • 9 december 2022
Totale weergaven 164Waarvan vandaag 1