Winkelcentrum Den Bosch

Het grootste winkelcentrum van Den Bosch

Mocht je in Den Bosch naar een winkelcentrum willen, dan ben je bij Helftheuvel aan het juiste adres. Wij hebben namelijk maar liefst 80 verschillende winkels waar jij welkom bent. Hiermee zijn wij de grootste winkelpassage van Den Bosch en omstreken.

Met zoveel keus spreken we ook iedereen aan. Natuurlijk zal iedereen die van winkelen houdt eerder geïnteresseerd zijn in een bezoek aan de Helftheuvel, maar ook voor mensen die daar normaal gesproken niet van houden hebben we veel te bieden. Het zijn dus niet alleen maar kledingwinkels waar je voor komt. Geslacht of leeftijd hoeft dus niets uit te maken.

Zo hebben we voor ieder wat wils dus kom zeker een keer langs.

de bruin mode

Meer over het grootste winkelcentrum in Den Bosch

Bij de Helftheuvel vinden we het dus ook belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Daarom zorgen wij er ook voor dat ons winkelcentrum voor iedereen toegankelijk is, zo ook voor mensen in een rolstoel en voor mensen met bijvoorbeeld een rollator. Verder vinden we het ook belangrijk dat alles mooi schoon is bij ons. Zodat mensen graag langskomen en zich hier ook goed bij voelen, zo is de kans klein dat mensen zich hieraan gaan storen

Verder hebben we in de Helftheuvel ook openbare toiletten om ervoor te zorgen dat iedereen even naar de wc kan als dat nodig is. Ook de toiletten zijn rolstoeltoegankelijk en makkelijk te vinden.

Kom gezellig een keer binnenlopen!

Kom dus snel langs bij De Helftheuvel. Het winkelcentrum is zeer makkelijk te bereiken en heeft genoeg gratis parkeermogelijkheden om gemakkelijk je auto kwijt te kunnen. Een leuk en gezellig uitje met vrienden en familie? Dan ben je bij Helftheuvel aan het juiste adres. Hopelijk zien we je snel!

Winkelcentrum Den Bosch

Laatste berichten

  • 23 mei 2023
Totale weergaven 428Waarvan vandaag 2