winkelcentrum den bosch

winkelcentrum den bosch

Mocht je op zoek zijn naar een winkelcentrum in Den Bosch en omstreken, dan is de Helftheuvel zeker een aanrader om is een keer langs te gaan. Met maar liefst 80 verschillende winkels is de Helftheuvel namelijk het allergrootste winkelcentrum van heel Den Bosch. Ze zijn alle 7 dagen van de week geopend en dus is er altijd de mogelijkheid om een kijkje te nemen. Bovendien is er voor iedereen wat en is het niet gericht op een bepaalde doelgroep. Bij Helftheuvel verwelkomen we graag iedereen die even een dagje ergens wilt gaan winkelen.

We kijken ernaar uit om je hier te zien. Kom zeker een keer langs!

de bruin mode

Openingstijden Helftheuvel, winkelcentrum Den Bosch

Omdat er bij de Helftheuvel veel verschillende winkels zijn, variëren de openingstijden natuurlijk ook per winkel. De exacte openingstijden staan aangegeven op onze website. Maar wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat onze winkelpassage maar liefst alle 7 dagen van de week geopend is. We hopen je dus snel te zien wanneer het jou het beste uitkomt. Blijf ook zeker op de hoogte van onze nieuwste evenementen die ook te vinden zijn bij ons op de website. Ook de tijden staan bij alle evenementen aangegeven.

Dus ben je een keer in de buurt, kom zeker een keer langs om een kijkje te nemen bij jouw favoriete winkel!

Kom snel langs bij het grootste winkelcentrum in Den Bosch

Wij, als Helftheuvel kijken ernaar uit om je snel te zien. Je bent van harte welkom in ons mooie winkelcentrum! Het winkelcentrum is zeer makkelijk te bereiken en heeft genoeg gratis parkeermogelijkheden om gemakkelijk je auto kwijt te kunnen. Een leuk en gezellig uitje met vrienden en familie? Dan ben je bij Helftheuvel aan het juiste adres. Zien we je snel bij ons op locatie?

Winkelcentrum Den Bosch

Laatste berichten

  • 13 juni 2023
Totale weergaven 330Waarvan vandaag 1