Winkelcentrum Den Bosch

Winkelcentrum Den Bosch: Helftheuvelpassage

rebranding

Wil je winkelen in Den Bosch? Dan zijn er meerdere plekken waar dat kan! Overweeg ook zeker de Helftheuvelpassage; een winkelcentrum in Den Bosch waar je goed kan winkelen! Het voordeel van de Helftheuvel is dat het makkelijk bereikbaar is. Je hoeft er niet heel de binnenstad voor door te rijden, dus geen drukte en gedoe om er met de auto te komen. Ook hoef je niet moeilijk te doen met parkeren: bij de passage zit een ruime parkeerplaats waar de je de eerste twee uur gratis kan staan. Kom je liever met de fiets of het openbaar vervoer, geen probleem! De Helftheuvel is daarmee ook goed te bereiken.

Winkelmogelijkheden

Met ons aanbod aan winkels en horeca hoef je de binnenstad ook niet in. Je kan hier voor allerlei winkelgelegenheden naar toe. Meerdere supermarkten en vers speciaalzaken om de boodschappen te kunnen doen, modewinkels om te shoppen, huishoudelijke winkels om iets leuks voor in je interieur aan te schaffen en drogisterijen voor al je verzorgingsproducten. Noem het maar op, er is genoeg keus. Te veel om allemaal op te noemen.

Kijk hier voor het overzicht van alle winkels die in de Helftheuvel gevestigd zitten. Ook hebben we een plattegrond van de Helftheuvel, zodat je gegarandeerd niet kan verdwalen. Die kan je hier vinden.

Gezellig en bruisend

Winkelcentrum de Helftheuvel is allesbehalve saai. Er heerst altijd een gezellige drukte binnen de passage. Met diverse horecagelegenheden en leuke zitplekjes kun je genieten van de gezelligheid van ons winkelcentrum onder het genot van een hapje en drankje.

Kom jij binnenkort de Helftheuvel bezoeken?

Ben je door het lezen van deze tekst overtuigd om te komen winkelen in hét winkelcentrum van Den Bosch? Dan zien we jou graag verschijnen! Onze openingstijden vind je hieronder. Heb je vragen of opmerkingen? Dan horen wij dat graag via één van onze social mediakanalen of klik hier.

Laatste berichten

  • 2 september 2022
Totale weergaven 496Waarvan vandaag 2