Winkelcentrum in Den Bosch

Winkelcentrum in Den Bosch

De Helftheuvelpassage is het grootste winkelcentrum in Den Bosch en omstreken. Met meer dan 80 verschillende winkels doen we er alles aan om het winkelcentrum in Den Bosch zo gevarieerd mogelijk te houden. In ons voor iedereen toegankelijke winkelcentrum is alles gelijkvloers zodat ook onze mindervalide gasten écht kunnen genieten van een lekker dagje winkelen in onze passage. Naast de winkels hebben we ook verschillende horeca gelegenheden waar je even lekker kunt genieten van een drankje, broodje of stukje gebak.

Winkelcentrum in Den Bosch
Helftheuvelpassage openingstijden

Gezelligheid in de Helftheuvel

In ons winkelcentrum doen we er alles aan om de Bossche gezelligheid te waarborgen, daarom is iedereen welkom in ons winkelcentrum. En hebben we voor ieder wat wils, van de nieuwste mode tot de lekkerste broodjes. Bij winkelcentrum de Helftheuvel, kun je voor alles terecht.

Een snelle boodschap bij een van onze supermarkten? Dat kan zeker! Met ruim 1000 gratis parkeerplaatsen is er altijd wel een plaatsje voor jou vrij. Op onze parkeerplaats werken we met een blauwe kaart, deze is drie uur geldig. Het is erg belangrijk deze blauwe kaart voor je ruit te leggen omdat er vaak wordt gecontroleerd.

Kom snel langs bij het grootste winkelcentrum in Den Bosch

Wij, als Helftheuvel kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen. Je bent van harte welkom! Het winkelcentrum is zeer makkelijk te bereiken en heeft genoeg gratis parkeermogelijkheden om gemakkelijk je auto te kunnen parkeren. Een leuk en gezellig uitje met vrienden en familie? Dan ben je bij Helftheuvel aan het juiste adres. Daarnaast staan onze medewerkers altijd voor je klaar, heb je vragen of klachten? Meld je bij een van onze huismeesters. Zij zijn te herkennen aan hun Helftheuvel kledij!

Zien we je snel bij het grootste winkelcentrum van Den Bosch en omstreken?

Winkelcentrum Den Bosch

Laatste berichten

  • 7 augustus 2023
Totale weergaven 556Waarvan vandaag 1