Winkels Helftheuvel

Winkels Helftheuvel

De Helftheuvel heeft genoeg winkels om een hele dag te kunnen spenderen. Met ruim 80 winkels is de Helftheuvel één van de weinige winkelcentra in de regio waar je zoveel aanbod onder één dak vindt. Dit maakt het voor bezoekers makkelijk en fijn om hier te shoppen. Bij de Helftheuvel kan je terecht voor een nieuwe outfit door de aanwezigheid van verschillende kleding- en schoenwinkels. Ook voor de weekendboodschappen ben je hier aan het juiste adres. Wissel het shoppen af met een bakje koffie of een verkoelend drankje mét wat lekkers bij één van onze horecazaken. In de Helftheuvel ben je altijd welkom! Benieuwd naar ons winkelaanbod?
Klik dan HIER

Winkels Helftheuvel

Aanbod winkels

Zoals we eerder al hebben aangegeven is de Helftheuvel een van de weinige winkelcentra in de regio met zoveel winkels onder een dak. Veel winkels is natuurlijk leuk, maar als de variatie vervolgens te klein is ben je als nog zo uit gewinkeld. Gelukkig heeft de Helftheuvel genoeg variatie. We hebben de 82 winkels zelfs kunnen onderverdelen in 13 categorieën. Van speelgoedwinkels, supermarkten en sportwinkels tot aan mode- en vers speciaalzaken. Hier vind je alle andere categorieën met de bijbehorende winkels die te vinden zijn in ons winkelcentrum. Zo heb je meteen inzichtelijk wat wij allemaal te bieden hebben!

Veel van hetzelfde?

Nee totaal niet! Binnen deze 13 categorieën is er keuze zat. Zo heeft de Helftheuvel drie verschillende supermarkten. De Albert Heijn, de Jumbo en de Aldi zijn alle drie bekende supermarkten en hebben allemaal een ander assortiment. Naast de keuze in supermarkten heb je ook genoeg keuze in de andere categorieën. Zo kun je wel een hele dag doorbrengen in de Helftheuvel.

Kom jij binnenkort een dagje shoppen?

Ben je door het lezen van deze tekst overtuigd om te komen winkelen bij ons winkelcentrum? Dan zien we jou graag verschijnen! Onze openingstijden vind je hieronder. Heb je vragen of opmerkingen? Dan horen wij dat graag via één van onze social mediakanalen of klik hier.

Laatste berichten

  • 19 augustus 2022
Totale weergaven 684Waarvan vandaag 1