Winkels in de Helftheuvel

Winkels in de Helftheuvel

In de Helftheuvel is voor iedereen wel minimaal een winkel te vinden. Met maar liefst 80 verschillende winkels is de Helftheuvel namelijk het allergrootste winkelcentrum van heel Den Bosch. Ze zijn alle 7 dagen van de week geopend en dus is er altijd de mogelijkheid om een kijkje te nemen. Bovendien is er voor iedereen wat en is de Helftheuvel ook voor iedereen toegankelijk, al de winkels zijn gelijkvloers en we hebben een openbaar toilet. Bij Helftheuvel verwelkomen we graag iedereen die even een dagje droog, uit de zon en/of koel wilt winkelen. De winkels hebben een ruim aanbod van elektronica tot dagvers gebak, dus waar wacht je nog op? Wij doen er alles aan zodat iedereen zich welkom voelt in onze mooie winkelcentrum.

de bruin mode

Openingstijden winkels Helftheuvel

De openingstijden van de winkels Helftheuvel variëren per winkel. Op onze website staan voor alle winkels hun eigen openingstijden. Wil je weten wat de openingstijden zijn van jouw favoriete winkel? Klik dan hier!  Het enige wat we wel met enige zekerheid kunnen zeggen is dat de passage 7 dagen in de week geopend zijn, niet alle winkels zijn 7 dagen open. Van speelgoed tot sportartikelen, in het grootste winkelcentrum van Den Bosch en omstreken hebben we het allemaal!

Ben je een keer in de buurt, kom zeker een keer langs om een kijkje te nemen in de Helftheuvel!

Kom snel langs bij het grootste winkelcentrum in Den Bosch

Wij, als Helftheuvel kijken ernaar uit om je snel te zien. Je bent van harte welkom in ons mooie winkelcentrum! Het winkelcentrum is zeer makkelijk te bereiken en heeft genoeg gratis parkeermogelijkheden om gemakkelijk je auto kwijt te kunnen. Een leuk en gezellig uitje met vrienden en familie? Dan ben je bij Helftheuvel aan het juiste adres. Zien we je snel bij ons op locatie?

Winkelcentrum Den Bosch

Laatste berichten

  • 7 juli 2023
Totale weergaven 1.034Waarvan vandaag 2