XENOS DEN BOSCH

Xenos Den Bosch

Er gaat niets boven een net huis. Ben jij op zoek naar een winkel die jouw huis compleet kan maken? Loop dan snel binnen in de Xenos Den Bosch. Zij hebben alles, van kookgerei tot woondecoratie. Je slaagt hier altijd. Ben je namelijk op zoek naar een nieuwe stoel, een wasmand, een bijzettafel of gewoon klerenhangers? Dit is allemaal te verkrijgen bij de Xenos.

Ze bieden ook bij sommige grote producten, bijvoorbeeld een bijzettafel, een gratis leveringsmogelijkheid. Ze komen het dan geheel gratis bij je huis afleveren. Ook zit er op veel producten een geweldige korting. Zo heb je al een borduurringen set voor €1,80 in plaats van €5,99. Dit is een voorbeeld van een geweldig afgeprijsd product. Ben je benieuwd naar wat het assortiment van de Xenos Den Bosch voor jou kan betekenen? Klik dan snel op de site hieronder.

Xenos Den Bosch

Hoe is de Xenos ontstaan?

Al een hele ruime tijd zit de Xenos in ons grote winkelcentrum. Maar hoe is de Xenos ontstaan? En waar komt die naam toch vandaan? De Xenos is een winkelketen die in 1973 is opgezet. Dit gebeurde in de mooiste stad van Brabant, Den Bosch. In 2019 telde we ongeveer 150 vestigingen, die bedroeg onder andere de overgenomen Big Bazar ketens. De Xenos betekent ´vreemdeling´ of ´gast´. De naam komt uit het Grieks. De exotische naam is gekozen omdat de winkelketen voornamelijk exotische producten verkoopt en dus deze naam wel zo toepasselijk vond. In totaliteit zijn er ruim 300 vestigingen geteld over Duitsland en Nederland. Een deel van deze filialen werd in 2018 verkocht aan de Duitse discounter TEDi.

Maak snel jouw huis compleet!

Kom snel langs om jouw huis helemaal van jou te maken.

Maak je dag helemaal compleet en geniet in de Xenos Den Bosch van het ruime assortiment aan exotische producten voor iedereen! Het vriendelijke personeel helpt je graag met het compleet maken van jouw huis.

Klik hieronder om de openingstijden te bekijken.

Laatste berichten

  • 26 januari 2023
Totale weergaven 194Waarvan vandaag 3